Bugatti testa brauciens beidzas ar sadursmi

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Gaužām nepatīkamā situācijā nonācis kāds vārdā nenosaukts autobraucējs, kurš bija devies testa braucienā ar Bugatti Chiron Pur Sport, taču aizraujošo vizināšanos noslēdza ar avāriju. 

Negadījums ar svešu auto ir viena no tām situācijām, kādas nenovēlam nevienam. Jo īpaši tad, ja svešais auto ir rets Bugatti Chiron Pur Sport, kas maksā ap 4 miljoniem dolāru.

Francijā bāzētais ekskluzīvo automobiļu ražotājs kopumā plāno izgatavot tikai 60 šādus auto un, lai veicinātu potenciālo klientu interesi, kā arī iepazīstinātu medijus, vienu šādu auto bija uzbūvējis demonstrācijas modeļa funkciju pildīšanai.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Uzdevumu auto pildīja uzticami līdz brīdim, kad nonāca Misūri štata Sentluisā. Tur kāds Bugatti pārstāvis bija devies iepazīšanās braucienā ar kādu potenciālo klientu un vēlējās nodemonstrēt launch control sistēmu. Sākums bija labs, tomēr mirkli vēlāk auto uzbrauca ceļa nelīdzenumam, Bugatti darbinieks zaudēja kontroli pār auto un tas ietriecās Toyota Corolla automobilī, kas savukārt sagriezās un iebrauca grāvī. 

Lielākos bojājumus šajā incidentā guva japāņu auto, taču, zinot, cik sarežģīti uzbūvēts ir Bugatti, arī tā šķietami nelielo traumu saārstēšana nebūs lēta - auto ir jāved atpakaļ uz Franciju, jāizjauc, jānomaina bojātās oglekļa šķiedras detaļas, jāpārbauda, vai nav bojātas vēl kādas konstrukcijas, jāsamontē, un tikai tad tas būs gatavs atgriezties uz ielas. Provizoriskās izmaksas - 300 000 ASV dolāru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu