"Oskara" ceremonijas dārgākās rotaslietas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Matt Petit/A.M.P.A.S./Handout via REUTERS

ASV pilsētā Losandželosā svētdienas vakarā notika 93. ikgadējā Amerikas Kinoakadēmijas balvu «Oskars» pasniegšanas ceremonija. Aplūkosim dārgākās rotaslietas, kas mirdzēja uz sarkanā paklāja! 

Kerija Maligana savai "Valentino" kleitai izvēlējās cienīgu pāri: "Cartier High Jewelry" auskarus no platīna un 18 karātu zelta ar briljantiem, krāsainiem safīriem un turmalīniem.

Kerija Maligana
Kerija Maligana Foto: CHRIS PIZZELLO / AFP
Kerija Maligana
Kerija Maligana Foto: POOL / AFP

Andra Deija pie savas atkailinātās kleitas no modes zīmola "Vera Wang" bija izvēlējusies "Tiffany & Co" briljantu auskarus.  

Kerija Maligana

POOL / AFP

Foto: Chris Pizzello / AP

Zendaya savai spilgti dzeltenajai vakarkleitai no "Valentino" bija piemeklējusi divas "Bvlgari" kaklarotas. Abas kaklarotas darinātas no briljantiem, bet medaljonā iestrādāts īpaši rets dzeltens dārgakmens. Tiek lēsts, ka kaklarotu kopējās izmaksas ir 6 miljoni dolāru. 

Zendaya 
Zendaya Foto: AP, AFP, EPA, REUTERS/SCANPIX

Amanda Saifreda savai "Armani Privè" kaislīgi sarkanajai kleitai ar ievērības cienīgu dekoltē bija pieskaņojusi "Forevermark" briljanta auskarus un zelta rokassprādzes. 

Foto: AP, AFP, EPA, REUTERS/SCANPIX

Vairākas zvaigznes šogad deva priekšroku principam - mazāk ir vairāk. Piemēram, Olīvija Kolmane un Rīza Viterspūna izvēlējās nēsāt tikai izsmalcinātus auskarus no "Chopard" un "Bvlgari". 

Rīza Viterspūna
Rīza Viterspūna Foto: Chris Pizzello / AP
Olīvija Kolmane
Olīvija Kolmane Foto: POOL / REUTERS

Bet par visskaistāko šī gada "Oskara" ceremonijas kaklarotu tiek nodēvēta Vanesas Kirbijas "Gucci" kleitai pieskaņotā "Cartier" rotaslieta ar briljanta lāsīti, kas eleganti šūpojās uz aktrises muguras. 

Vanesa Kirbija
Vanesa Kirbija Foto: A.M.P.A.S / via REUTERS
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu