"Gribēja izcelties - nesanāca" jeb neveiksmīgākie tērpi „Oskara” balvu ceremonijā (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: POOL / REUTERS

93. ikgadējā Amerikas Kinoakadēmijas balvu «Oskars» pasniegšanas ceremonijā bija tērpi, kurus varētu nosaukt par neveiksmīgu izvēli. Par gaumi jau nestrīdas - un tomēr! Ielūkosimies, kas šogad lika izbrīnā saraukt uzacis?

Amerikāņu mūziķis, reperis Questlove  uz sarkanā paklāja parādījās zelta krāsas "Crocs" gumijas apavos, ar kādiem parasti mēs darbojamies dārzā. "Crocs" iešļūcenes un uzvalks - tas ir savdabīgi!

Questlove 
Questlove Foto: POOL / REUTERS

Populārā aktrise Glena Klouza uz sarkanā paklāja ieradās dīvainā izskatā - mirdzoši zilā vakarkleita bija savilkta kopā ar klasiska piegriezuma biksēm un  "Christian Louboutin" augstpapēžu kurpēm. Vēl interesantāks top jautājums, kāpēc aktrise ir uzvilkusi ādas cimdus?

Glena Klouza
Glena Klouza Foto: Chris Pizzello / AP

Ļoti fantāziju rosinoša kleita, bet vai šīs tīkls patiešām nosaucams par "Oskara" ceremonijai cienīgu vakarkleitu, režisor Sofija Nali Alisona? 

Sofija Nali Alisona
Sofija Nali Alisona Foto: POOL / REUTERS

Lai gan Mia Nīla saņēma "Oskara" apbalvojumu par labāko grimu un frizūrām filmā "Ma Rainey’s Black Bottom", viņas pašas izvēlētais tērps ir nedaudz "samocīts". Skatoties uz to, gribas teikt - gribējās, bet nesanāca...

Mia Nīla
Mia Nīla Foto: POOL / REUTERS

Arī filmu vizāžiste Erīna Krūgere Mekaša tērpa izvēlē ir nošāvusi greizi. Turklāt melnās mežģīnes nu nekādi negrib sadarboties ar spožo, gliteriem rotāto popkorna somiņu.

Erīna Krūgere Mekaša
Erīna Krūgere Mekaša Foto: Chris Pizzello / AP

Vizāžistes Kolīnas Labafas kleita ir savdabīga un avangardiska, bet ne viņas vecumam un attiecīgajam mirklim. 

Kolīna Labafa
Kolīna Labafa Foto: Chris Pizzello / AP

Martins Desmonds Roī un Trevons Frī ceremonijā ieradās klaunu cienīgos uzvalciņos. Tomēr tas neliedza abiem aiziet mājās ar "Oskara" apbalvojumiem. 

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu