Ieriebuša gājēja dēļ notiek avārija uz Siguldas šosejas

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Uz Siguldas šosejas netālu no Sēnītes nepatīkamā incidentā iekļuvis auto no Igaunijas, kad tam īsi pirms tumsas iestāšanās nācās izvairīties no neuzmanīga gājēja.

Pagājušās nedēļas sestdienā viena no kārtības sargu ekipāžām uz Siguldas šosejas, netālu no “Sēnītes”, kļuva par ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekiem. Pretējā joslā nozibsnīja gaismas un policisti pamanīja, kā kāds auto noslīd no ceļa un ietriecas barjerās. Ierodoties notikuma vietā, likumsargi konstatēja, ka automašīnā atrādās divas personas, kuras bija šoka stāvoklī.

Kā izrādās, auto sēdošie, kāds pāris no Igaunijas, grāvī bija nonākuši iereibuša vietējā “bāleliņa” dēļ. Viņš bija streipuļojis pa ceļu un, acīmredzot, nebija spējis noturēties uz nomales. Gājēju pēc notikušā aizkavēja kāds cits šoferis, kurš brauca aiz avarējušā auto. Aizturētais gājējs vēlāk labprātīgi atzinās, ka ir vainīgs, ka izgājis uz ceļa un tādēļ automašīna sanesta.

Par laimi, neviens no negadījumā iesaistītajiem nopietnas traumas neguva.

Visas turpmākās ar šo negadījumu saistītās formalitātes uzticētas kolēģiem no ceļu policijas, kuri fiksēja notikušā sekas, kā arī pieņēma iesaistīto paskaidrojumus. “Degpunktā” Valsts policijā uzzināja, ka šobrīd ir uzsākts administratīvas process un notiek izmeklēšana. Vismaz pagaidām neviens no negadījumā iesaistītajiem vēl nav atzīts par vainīgu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu