Šoreiz aicinām mērīties ne jau ar nomakšķerētajām līdakām vai baraviku groziem, bet gan ar savām virtuvēm, lai iedvesmotu cits citu ar radošiem risinājumiem šīs telpas remontam. Piedalies konkursā un parādi citiem, kā izskatās tava virtuve, iegūstot dāvanu karti jaunām mājokļa pārvērtībām.

Lai piedalītos konkursā, atsūti savas virtuves foto ar nelielu aprakstu par to, kas padara tieši tavu virtuvi īpašu. Norādi arī to, vai virtuve ir ierīkota privātmājā vai dzīvoklī. Ja dzīvoklī, tad kādā projektā/sērijā? Svarīgs nosacījums — virtuves iekartojumā jābūt izmantotām mēbelēm, aksesuāriem vai citiem elementiem no IKEA piedāvājuma. Virtuves pārvērtību "pirms un pēc" bildes nav obligātas, bet, ja tev tādas ir pieejamas, noteikti padalies, lai iedvesmotu citus. Savu veikumu līdz šā gada 27. maijam sūti uz e-pastu: konkurss@tvnetgrupa.lv.

Interesantākos foto un aprakstus katru sestdienu publicēsim TVNET, bet balvu izlozē piedalīsies visi dalībnieki, kas būs ievērojuši konkursa noteikumus (tos atradīsi, lūk, te).

Ik nedēļu kāds no dalībniekiem tiks pie IKEA dāvanu kartes 50 eiro vērtībā – trīs nedēļu periodā izlozēsim trīs dāvanu kartes! Piedalies un laimē!

Ja tu plāno iegādāties jaunu virtuves iekārtu vai prāto, kā ātri, vienkārši un bez liekiem tēriņiem atsvaidzināt veco, lieti noderēs IKEA bezmaksas tiešsaistes plānotājs. Tajā par baltu velti var izvēlēties vēlamos risinājumus, aprēķināt izmaksas un vizuāli salīdzināt dažādas iespējas, pat neizejot no mājām.

Zemāk atradīsi noderīgus padomrakstus, kas lieti noderēs ceļā uz tavas virtuves pārvērtībām.

Konkurss tapis sadarbībā ar IKEA

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X