Sievietei pēc operācijas pavēsta, ka procedūra veikta nepareizajā ķermeņa pusē (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ķirurgi operē. Ilustratīvs attēls
Ķirurgi operē. Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Ohaio, ASV iedzīvotāja Natālija Avileza televīzijas stacijai “WLTX” pastāstīja, ka ķirurgi operējuši nepareizo muguras pusi.

Pēc operācijas pie Avilezas esot ieradies ķirurgs un paziņojis, ka ir kļūdījies, vēstīts ziņu izdevumā “Newsweek”.

“Viņš sāka atvainoties, sakot, ka ir pieļāvis kļūdu un operējis nepareizajā pusē. Tikko atguvu samaņu, viņš centās saņemt no manis atļauju atkārtotai operācijai, tomēr māsiņa viņam to neļāva, jo es nebiju pilnībā pamodusies,” stāstīja Avileza.

Pirms nonākšanas uz operāciju galda Avileza vairāk nekā gadu mocījās ar neciešamām muguras sāpēm.

Operācija gan nenorisinājās, kā plānots. Kļūmi apliecina arī medicīnas dokumenti, kuros rakstīts, ka Avilezai ir problēmas mugurkaula starpskriemeļu diska labajā pusē. Tomēr operēta beigu beigās tika kreisā puse.

“Kad viņš pamanīja, ka ir nepareizajā ķermeņa pusē, viņš mēģināja pareizo pusi sasniegt tāpat,” turpināja stāstīt Avileza.

Viņa atļāva ķirurgam vēlreiz veikt operāciju nākamajā dienā, tomēr žurnālistiem atzina, ka viņas muguras sāpes ir kļuvušas tikai lielākas.

“Man visu laiku sāp. Es jūtos tā, ka labāk nebūtu vispār devusies uz operāciju,” piebilda Avileza.

2021. gada janvārī Avileza ķirurgu un slimnīcu iesūdzēja tiesā, tomēr ķirurga advokāti, izmantojot pandēmiju un jaunus likumus, kas pieņemti saistībā ar Covid-19 un ārstu darbību, veikli noraidījuši visas apsūdzības.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu