Princis Harijs: es pārtraukšu šo sāpju, ciešanu ciklu, nenododot to saviem bērniem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP PHOTO / Johnny EGGITT

Saseksas hercogiene princi Hariju pievērsusi Reiki terapijai un "senču sāpju dziedināšanai", kas, viņasprāt, palīdzēs vīram pārtraukt ģenētisko sāpju un ciešanu ciklu, raksta Dailymail.co.uk.

Princis Harijs podkāstā "Armchair Expert" sacīja, ka viņa tēvs, Velsas princis Čārlzs, visu dzīvi ir "cietis" viņa audzināšanas manieru dēļ. "Viņš pret mani izturējās tā, kā reiz pret viņu izturējās, un tās ir ģenētiskās sāpes  jeb mantotās ciešanas," izsakās princis.

Foto: /File Photo

"Es pārcēlos uz Kaliforniju, lai pārtrauktu šo sāpju ciklu."

Prinča Harija sieva Megana viņu iepazīstinājusi ar senču sāpju dziedināšanas terapiju, par kuru uzzinājusi no savas mātes Dorijas. 

"Megana teica, ka gan viņa, gan Harijs nāk no ģimenēm ar senām sāpēm un ciešanām un ka tagad viņiem pašiem ir jāpārtrauc šis cikls reizi par visām reizēm," stāsta ģimenei tuvu stāvoša persona. 

Saskaņā ar avota  teikto, Megana ir "piesitienu terapijas" piekritēja. Klauvēšanu pa ķermeņa enerģētisko meridiānu punktiem jeb emocionālās brīvības tehniku (Emotional Freedom Technique) izmanto,

lai mazinātu trauksmi un emocionālās sāpes.

Lai justos līdzsvarotāka un harmoniskāka, Saseksas hercogiene arī ikdienā praktizē Reiki terapiju - gan darbā ar sevi, gan ar dēlu Ārčiju un pat saviem suņiem. 

Reiki ir japāņu alternatīvās medicīnas forma, ko dēvē par enerģijas dziedināšanu. Terapeiti caur pieskārieniem novirza enerģiju pacientam, lai aktivizētu pacienta ķermeņa dabiskos dziedināšanas procesus un atjaunotu fizisko un emocionālo labsajūtu.

Plašās podkāsta intervijas laikā Harijs teica: "Es nedomāju, ka mums vajadzētu rādīt ar pirkstu vai vainot kādu, bet, protams, ja runa ir par vecāku audzināšanu, jā, es esmu pieredzējis kāda veida sāpes vai ciešanas ir izjutis mans tēvs, un esmu pārliecināts, ka pārtraukšu šo ciklu, lai to nenodotu tālāk saviem bērniem!"

Hercogs karalisko dzīvi nosauca par sajaukumu starp filmu "Trūmena šovs" un atrašanos zooloģiskajā dārzā, piebilstot, ka viņš no tās izstājās pagājušajā gadā, lai ģimenes un savas garīgās veselības jomu izvirzītu pirmajā vietā!"

Foto: SCANPIX
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu