Navaļnijs no slimnīcas pārvests atpakaļ uz koloniju (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Krievijas opozīcijas līderis Aleksejs Navaļnijs, kolonija nr.2 Vladimiras apgabala Pokrovā
Krievijas opozīcijas līderis Aleksejs Navaļnijs, kolonija nr.2 Vladimiras apgabala Pokrovā Foto: KIRILL KUDRYAVTSEV / AFP

Krievijas opozīcijas līderis Aleksejs Navaļnijs no Vladimiras kolonijas nr.3 slimnīcas pārvests atpakaļ uz koloniju nr.2 Vladimiras apgabala Pokrovā, ziņo televīzijas kanāls “Doždj”.

Par Navaļnija atgriešanos kolonijā kļuva zināms tiesas sēdē, kurā tika izskatīta Navaļnija prasība pret Pokrovas kolonijas administrāciju.

No Pokrovas kolonijas uz Vladimiras cietuma slimnīcu Navaļnijs tika pārvests 18.aprīlī. Līdz tam viņš gandrīz trīs nedēļas īstenoja badastreiku, tādējādi protestējot pret medicīniskās palīdzības nesniegšanu.

23.aprīlī Navaļnijs badastreiku pārtrauca, un viņa veselība kopš tā laika ir jūtami uzlabojusies. Kolonijā Navaļnijs atrodas kopš šā gada februāra.

Pirmdien notikušajā tiesas sēdē Navaļnijs atteicās no divām prasībām pret kolonijas vadību, norādot, ka viņš ir panācis gribēto.

Navaļnijs iepriekš iesūdzēja koloniju tiesā, apsūdzot tās administrāciju viņam pieejamo laikrakstu cenzēšanā. Otrajā prasībā Navaļnijs apsūdzēja administrāciju, kā tā nedod viņam viņa grāmatas.

“Pēc būtības, mēs visu panācām, tāpēc es atsakos no prasībām,” tiesas sēdē norādīja politiķis.

Abu prasību izskatīšana tiesā līdz ar to tika pārtraukta.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu