Egliens atklāj viņa un Lūriņas ilgo attiecību noslēpumu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Dziedošais aktieris Mārtiņš Egliens atklājis savu personīgo laimes formulu, kas ir gaužām vienkārša: “Vajag atrast ļoti foršu cilvēku, kuru tu mīli, apprecēties, dzīvot kopā un to izbaudīt.”

Sarunā ar Lauri Reiniku un Elīnu Fīrmani viņš atklāja savu zelta padomu laimīgām attiecībām, jo ar sievu, aktrisi Ditu Lūriņu, viņš ir precējies jau 18 gadus, bet pirms oficiālās attiecību iegrāmatošanas kopā pavadījis vēl piecus. “Elementāri,” viņa padomu smejoties komentēja otra raidījuma “Pasaki to skaļi" viešņa, dziedātāja Ieva Sutugova.

Uz Laura jautājumu, vai ir gadījies tā, ka paskaties uz mīļoto cilvēku un viņu vairs nepazīsti, aktieris atbildēja šādi: “Protams! Kā gan citādāk? Kā tu vari nemainīties divdesmitciktur gadus? Mēs instinktīvi jūtam, kad vienam ar otru nevajag runāt, kā arī to, kad pag, pag, kas tad te ar tevi ir noticis? Nav tādas universālas metodes – ir jājūt, kad nerunāt vai izrunāt.”

Kā zināms, pāris iepazinās studiju gados. Sākumā Dita daudz nelikās zinis par Mārtiņa flirtu, taču beigās pakļāvās tam. Abi ir precējušies kopš 2002. gada, un pāra laulībā dzimuši divi bērni.

Visu raidījumu “Pasaki to skaļi” skaties trešdienas vakarā kanālā 360TV, kā arī 24 stundas diennaktī slavenību video portālā 1188 Play.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu