Seksa koučs: Mīļā, tev ir tiesības uz orgasmu! Netēlo, nesamierinies, bet atļauj sev... (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Salīdzinošie pētījumi dažādos ārzemju resursos liecina, ka vidēji 65% sieviešu izjūt orgasmu, bet tikai 38% sasniedz orgasmu penetrācijas vai vaginālā seksa laikā. ​Iedomājieties tikai, vismaz 35% sieviešu nekad nav izjutušas orgasmu un samierinājušās turpina dzīvi.

Es jūtu un zinu šo sieviešu izmisīgo sajūtu caur sevi, jo pirmo orgasmu piedzīvoju tikai 25 gadu vecumā. Atklātā patiesās baudas virsotne atmodina sievietes sievišķo un seksuālo pašapziņu,

tāpēc nebeidzu sievietēm atgādināt, cik svarīgi tomēr ir ATĻAUT SEV ORGASMU PIEDZĪVOT!

Precīzi, nevis izmist, skumt un vilties, bet atļaut to sev sajust tad, kad prāts un miesa tam ir gatavi, nezaudējot interesi par savu ķermeni.

Manā praksē pārāk bieži nākas dzirdēt, ka sievietes nesasniedz baudpilno kulmināciju seksa laikā.

Es neprātīgi vēlos, lai sievietes bauda seksu, es par to burtiski degu! Ja esi sieviete, kas izjūt orgasmu 100% gadījumu, tu esi seksa vienradzis!

Un cilvēki ļoti vēlas uzzināt, kā tu to dabū gatavu! Man gan jāsaka, ka šādas sievietes nav dabas brīnums (bet varbūt tomēr viņās ir kaut kas no vienradža?) vai netikles, tā kāda noskanējusi plate varētu skanēt. Viņas ir normālas, sevi mīlošas sievietes!

Foto: shutterstock.com

Viņu veiksmes un labsajūtas noslēpums ir vairākas savstarpēji saistītas lietas. Lūk, mani novērojumi un pārliecības!

- Viņas pazīst savu ķermeni, vēl vairāk, viņas to mīl un ciena.

- Viņas rūpējas par sevi vislabākajā pieejamā un zināmā veidā.

- Viņas pašapmierinās, masturbēšana ir viņu ķermeņa un prāta higiēna.

- Pašapmierinoties viņas ir ar interesi izpētījušas, kādi pieskārieni, kustības, apstākļi viņām patīk un sagādā baudu.

- Viņas nekautrējas to darīt zināmu partnerim.

- Viņas zina, ka vīrietis orgasmu var sasniegt krietni ātrāk nekā sieviete, ļauj sev baudīt procesu un aicina nesteigties arī partneri.

- Viņu labsajūta seksā ir svarīgāka par otra cilvēka ego barošanu un spodrināšanu.

- Viņas apzinās, ka klitors ir sievietes labsajūtas atslēdziņa un klitora galviņas stimulācija ir būtiska, lai sieviete izjustu orgasmu, arī vaginālā seksa laikā.

- Viņas nesmādē seksa rotaļlietas, jo īpaši klitora vibratorus. To piedāvājums veikalos ir samērā plašs, vislielāko atzinību manu klientu vidū saņem Womanizer, par šo klitora vibratoru sievietes ir sajūsmā.

- Viņas netēlo orgasmu! Sievietes, kuras zina, cik piesātināti patīkamas sajūtas sagādā orgasms, nekautrēsies palūgt partnera piedalīšanos, lai šo sajūtu piedzīvotu.

- Viņas zina, ka ilgstoši neizjusts orgasms var sagādāt vilšanos, radīt citas negatīvas domas un programmas, kas apgrūtina dzīvi un partnerattiecības.

- Reizēm ir vajadzīga vien nejaušība, kas pilnībā atslēdz prātu no domas, ka vajag par visām varītēm orgasmu sasniegt un dabūt.

- Viņas dara labāko sev, ko zina, līdz iepazīst sevi labāk. Tad, kad viņas iepazinušas sevi labāk, dara labāk.

- Ja daudz kas ir izmēģināts, taču orgasmu nav sanācis piedzīvot, aicinu meklēt speciālista palīdzību, kas ieteiks virzienu, kurā orgasmu meklēt.

Ar šo vēlos aicināt piedzīvot orgasmu kā dzīves neatņemamu sastāvdaļu, taču, ja dažkārt orgasma nav, neuztvert to kā pasaules galu.

Uzdod arī sev interesējošo jautājumu Ievai, rakstot uz: ie.simane@gmail.com

Ja šķiet, ka esi iestrēgusi un varētu noderēt palīdzība no malas, piesakies uz konsultāciju pie seksualitātes un attiecību konsultantes Ievas Sīmanes.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu