Vizītē Latvijā ieradusies EK priekšsēdētāja Urzula fon der Leiena (12)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Vilnis Ķirsis (no kreisās), Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis, Eiropas Komisijas priekšsēdētāja Urzula fon der Leiena un Ministru prezidents Krišjānis Kariņš pēc tikšanās Ministru kabinetā dodas aplūkot ar ūdeņradi darbināmu trolejbusu.
Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Vilnis Ķirsis (no kreisās), Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis, Eiropas Komisijas priekšsēdētāja Urzula fon der Leiena un Ministru prezidents Krišjānis Kariņš pēc tikšanās Ministru kabinetā dodas aplūkot ar ūdeņradi darbināmu trolejbusu. Foto: Zane Bitere/LETA

Eiropas Komisijas (EK) priekšsēdētāja Urzula fon der Leiena šodien ieradusies vizītē Latvijā.

Kā informēja Valsts kancelejas pārstāve Zane Ozola, vizītes laikā plānota tikšanās ar Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV) un Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) apmeklējums.

EK priekšsēdētāja apmeklē Latviju saistībā ar Eiropas Savienības (ES) Atveseļošanās un noturības mehānismu, iniciatīvu "Next Generation EU" un Latvijas nacionālo Atveseļošanās plānu.

Šodien EK priekšsēdētāju Ministru kabinetā uzņēmis Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV). Pēc amatpersonu sarunas notiks ar ūdeņradi darbināma trolejbusa apskate pie Ministru kabineta ēkas.

Paredzēts, ka pēc tam amatpersonas dosies uz RTU Arhitektūras fakultāti Ķīpsalā, kur iecerēts sniegt paziņojumu presei, aplūkot ES līdzfinansēto fondu projektu izstādi un Dizaina fabriku, kā arī tikties ar studentiem, pētniekiem un mācībspēkiem.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu