Policija meklē sievieti ar plakātu, kura izraisīja riteņbraucēju saskriešanos "Tour de France 2021" laikā (12)

TVNET/SKY
CopyLinkedIn Draugiem X
Fragments no "Tour de France 2021" video, kurā redzama policijas meklētā sieviete
Fragments no "Tour de France 2021" video, kurā redzama policijas meklētā sieviete Foto: Sky News

Francijas policija šobrīd meklē sievieti, kura izraisīja ievērojamu riteņbraucēju saskriešanos "Tour de France 2021" laikā. Sieviete turējusi kartona plakātu, kurā ieskrējis viens no riteņbraucējiem, tādējādi izraisot sadursmi ar citiem sacensību dalībniekiem. Pēc negadījuma sieviete notikuma vietu ir pametusi.

Sieviete turējusi kartona plakātu, ar kuru tā atradās uz šosejas braucamās daļas. Tuvojās riteņbraucēju kolonna, tomēr viņa acīmredzot to nebija pamanījusi. Vācu riteņbraucējs Tonijs Martins iebraucis zīmē, kā rezultātā zaudējis līdzsvaru un nokritis.

Tas izraisīja domino efektu, un vairāki riteņbraucēji satriecās cits ar citu, izveidojot diezgan ievērojamu sadursmi. Tās rezultātā cieta vairāki riteņbraucēji, no kuriem 21 bija nepieciešama mediķa palīdzība, bet vienam gūto savainojumu dēļ no sacensībām nācās izstāties. 

Francijas policijas pārstāvji ziņo, ka tiks veikta pienācīga izmeklēšana un jau šobrīd sieviete tiek aktīvi meklēta. Policija arī veikusi aculiecinieku aptaujas, lai noskaidrotu, kur sieviete varēja doties. Arī pasākuma organizatori pauduši, ka pret sievieti tiks celtas apsūdzības. 

"Mēs celsim apsūdzības pret šo sievieti, lai pārējā mazā iedzīvotāju daļa, kura rīkojas tik bezatbildīgi, nesabojātu skatīšanos un sacensības citiem," franču ziņu aģentūrai AFP norādīja Tour de France pārstāvis Pjērs Īvs.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu