Izšķīries ukraiņu pāris, kas 123 dienas pavadīja saķēdējies kopā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: GLEB GARANICH/REUTERS

Kāds karstasinīgs ukraiņu pāris Svētā Valentīna dienā paveica ko neticami romantisku - saķēdējās kopā un tā nodzīvoja 123 dienas. Taču diemžēl attiecībām tas nenāca par labu. Pēc atsvabināšanās pāris nolēma, ka pienācis laiks doties katram savu ceļu.

33 gadus vecā Aleksandra Kudlaja un 29 gadus vecās Viktorijas Pustovitovas šķiršanās tika pārraidīta Ukrainas televīzijā, ziņo aģentūra "Reuters".

"Urā!" pēc ķēdes pārgriešanas priecīgi kliedza Pustovitova. "Beidzot esmu brīva!"

Harkovā dzīvojošajam pārim ir vētraina attiecību vēsture - Kudlajs un Pustovitova jau vairākas reizes pašķīrušies, bet pēc tam atkal sagājuši kopā. 

Saķēdēšanās idejas autors bija Kudlajs. Eksperiments tika sākts zīmīgā datumā - Svētā Valentīna dienā 14. februārī. "Nodomāju, ka man tā būs interesanta pieredze," tolaik aģentūrai "Reuters" stāstīja Pustovitova. 

Nākamos trīs mēnešus pāris aizvadīja, saķēdēti kopā, un to visu dokumentēja kopīgajā "Instagram" kontā. Taču pieredze pāri nevis satuvināja, bet gan atsvešināja. Strīdi esot kļuvuši biežāki, un galu galā Kudlajs un Pustovitova izlēmuši, ka neesot radīti viens otram.

19.maijā ķēde tika pārgriezta, un līdz ar to pienāca beigas arī viņu attiecībām.

"Mēs neesam uz viena viļņa," Kudlajs vēlāk stāstīja aģentūrai "Reuters". "Mēs esam pārāk atšķirīgi."

Taču ir kāds gaismas stars - viņi sasnieguši rekordu kā pāris, kas pavadījis visilgāko laiku saķēdēti kopā, 

pavēstīja Ukrainas rekordu grāmatas pārstāvis. Viņiem pieder arī pasaules rekords.

Svinot rekordu, ķēdes pārgriešana tika translēta Ukrainas nacionālajā televīzijā. Ķēdi plānots pārdot izsolē un daļu ieņēmumu ziedot labdarībai. Pāris neiesaka citiem atkārtot viņu eksperimentu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu