Stepaņenko pamet populistu partiju "Likums un kārtība" (19)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Aldis Gobzems un Jūlija Stepaņenko.
Aldis Gobzems un Jūlija Stepaņenko. Foto: Paula Čurkste/LETA

Politiķe Jūlija Stepaņenko nolēmusi pamest partiju "Likums un kārtība", jo "viņas pārstāvētās vērtības nav savienojamas ar Alda Gobzema komunikācijas stilu ar partijas biedriem un dibinātājiem", liecina Stepaņenko ieraksts sociālajā vietnē "Facebook".

"Es nevēlos izlikties, ka viss ir kārtībā un regulāra cilvēkus aizvainojoša publiska komunikācija no mana kolēģa puses ir norma," uzsvēra politiķe.

Viņa uzskata, ka pastāv lieli šķēršļi to mērķu sasniegšanai, kurus no viņiem sagaida parijas biedri, dibinātāji un atbalstītāji. Stepaņenko sola turpināt pie tiem strādāt, bet jau bez Gobzema. "Priekšā ir ļoti daudz darba, jo mums visiem kopā būs jācīnās par savām tiesībām un, iespējams, jāsaņem daudzi jauni "pārsteigumi" no valdības," piebilda deputāte.

Stepaņenko izsludinātā operatīvās darba grupas sanāksme notiks, kā bija plānots 5.jūlijā plkst.20 un tai var atkārtoti pieteikties pie politiķes.

Kā vēstīts, šī gada februārī Uzņēmumu reģistrs (UR) reģistrēja Saeimas opozīcijas deputāta Alda Gobzema dibināto partiju "Likums un kārtība", aģentūra LETA noskaidroja UR.

Kā februāra otrajā pusē ierakstā "Twitter" norādījis politiķis Gobzems, partijas biedru skaits esot aptuveni "pie 1500".

UR reģistrējis arī visus dibināšanas sapulcē ievēlētos 12 valdes locekļus. LETA vēstīja, ka partijai ir divi līdzpriekšsēdētāji - Gobzems un Saeimas deputāte Jūlija Stepaņenko.

Partijas valdē ievēlētas Saeimas deputātes Karina Sprūde un Ļubova Švecova, kā arī Agris Freifalts, Jānis Ronis, Liāna Teličenaite, Daniēls Āboliņš, Jānis Brūveris, Marita Klikiča, Jānis Zalte un Točs, kurš tagad no partijas ir izstājies un pievienojies ekspolitiķa Aināra Šlesera komandai.

Stepaņenko 13.Saeimā tika ievēlēta no partijas "Saskaņa" saraksta, taču to pameta un ir pie Saeimas frakcijām nepiederoša deputāte.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu