Līduma vietnieki Aizkraukles novada domē būs Vingris un Zālītis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Aizkraukles novada domes priekšsēdētājs Leons Līdums piedalās Latvijas Pašvaldību savienības Novadu dienā Aizkrauklē, kurā diskutē par izglītības sistēmu Latvijā.
Aizkraukles novada domes priekšsēdētājs Leons Līdums piedalās Latvijas Pašvaldību savienības Novadu dienā Aizkrauklē, kurā diskutē par izglītības sistēmu Latvijā. Foto: Zane Bitere/LETA

Jaunievēlētā Aizkraukles novada domes priekšsēdētāja Leona Līduma (Vidzemes partija, LA) vietnieki būs Dainis Vingris (Vidzemes partija, LA) un Andris Zālītis (Vidzemes partija, LA), aģentūra LETA uzzināja domē.

Līdzšinējais Kokneses novada domes priekšsēdētājs Vingris kļuvis par domes priekšsēdētāja vietnieku attīstības un sadarbības jautājumos. Savukārt bijušais Skrīveru novada domes priekšsēdētājs Zālītis ievēlēts par vietnieku tautsaimniecības un vides jautājumos.

Jau ziņots, ka Aizkraukles novada domes priekšsēdētāja amatu saglabājis Līdums.

Amatam virzīts Līdums un līdzšinējais Jaunjelgavas novada domes priekšsēdētājs Guntis Libeks (NA).

Aizkraukles novadā vairāk nekā pusi, proti, desmit no 19 mandātiem ieguvusi LA un Vidzemes partijas apvienība. No partiju apvienības ievēlēti Vingris, Līdums, Dāvis Kalniņš, Einārs Zēbergs, Anita Ostrovska, Zālītis, Arvis Upīts, Didzis Bērziņš, Uldis Dzērve un Zane Romanova.

Tāpat četrus mandātus ieguva nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", kuras sastāvā ievēlēti Libeks, Aivars Miezītis, Gatis Gūtmanis un Uģis Rubenis.

Savukārt partija "Apvienība "Iedzīvotāji"" ieguvusi divus mandātus - ievēlēti Andris Ambainis un Jānis Sarmis Bajinskis, divus mandātus ieguvusi arī "Jaunā vienotība", kuras sastāvā ievēlēti Aigars Lukss un Mārtiņš Daģis. Bet vienu mandātu ieguvusi Zaļo un zemnieku savienība - ievēlēta Evija Vectirāne.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu