Rīdzinieki, kuriem nav internetbankas, sertifikātu varēs saņemt pašvaldībā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Vērmanes dārzs vasarā.
Vērmanes dārzs vasarā. Foto: Zane Bitere/LETA

Rīdzinieki, kuriem nav iespēju autorizēties tīmekļvietnē "www.covid19sertifikats.lv", no šodienas Covid-19 sertifikātu varēs saņemt pašvaldībā, apliecināja Rīgas domes Labklājības departamenta Iedzīvotāju informēšanas nodaļas vadītāja Lita Brice.

Kopumā no šodienas digitālo Covid-19 sertifikātu Rīgā varēs izdrukāt un saņemt 18 dažādās vietās.

Ar darbinieku atbalstu digitālo sertifikātu ikviens varēs izdrukāt piecos Rīgas pilsētas Apkaimju iedzīvotāju centros, pirms tam piesakot savu ierašanos.

Rīgas Sociālā dienesta klienti, kuriem nav iespēju izdrukāt digitālo sertifikātu, to varēs izdarīt Rīgas Sociālā dienesta teritoriālajos centros darba dienās darba laikā. Latgales rajona nodaļā to varēs izdarīt Avotu ielā 31 k - 2, Salnas ielā 2, Aiviekstes ielā 14, Aglonas ielā 35 k-1, Mazajā Lubānas ielā 8.

Pārdaugavas rajona nodaļā to varēs izdarīt Ziepju ielā 13, Baldones ielā 2, Imantas 8. līnijā 1 k-2, Dzirciema ielā 24.

Ziemeļu rajona nodaļā tas būs iespējams Ieriķu ielā 2B, Hanzas ielā 7, Brīvības ielā 266 un Emmas ielā 3.

Pārējās Rīgas pašvaldības sociālajās iestādēs, piemēram, nakts patversmēs, ilgstošas sociālās aprūpes centros digitālos sertifikātus var izdrukāt uz vietas, interesējoties administrācijā.

Digitālais Covid-19 sertifikāts ir apliecinājums tam, ka persona ir vakcinējusies pret Covid-19, veikusi Covid-19 analīzes, vai arī ir izslimojusi Covid-19.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu