Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS

Darbā šodien daudz izdarīsi un ar savu piemēru mudināsi arī kolēģus rosīties aktīvāk. Esi uzmanīgs, rīkojoties ar naudu. Nepērc lietas, ko šobrīd nevajag tikai tāpēc, ka – atlaides.

VĒRSIS

Daudz izdosies paveikt, taču ieklausies citu cilvēku viedoklī vai padomos. Ja uzspiedīsi savu pozīciju, var izcelties strīdi. Un – ne vienmēr tajos dzimst patiesība.

DVĪŅI

Mazliet jāpiebremzē savi komunikācijas dotumi. Ja apbērsi kolēģus ar neskaitāmiem jautājumiem par privātām tēmām, viņi to var uztvert kā pārlieku ziņkārību.

VĒZIS

Prātosi par jaunām zināšanām. Pameklē tiešsaistes seminārus, kas paplašina redzesloku. Strādāt diez ko negribēsies... Drīzāk diena paies, sērfojot internetā vai sēžot mobilajā telefonā.

LAUVA

Apstājies un padomā – vai viss ir tā kā tu vēlētos, un ko darīt, lai dzīve kļūtu labāka. Pienācis laiks pozitīvām pārmaiņām. Ja vien pats būsi tām gatavs un no sirds vēlēsies.

JAUNAVA

Šodien veikla valodiņa. Lieliski pratīsi pamatot savu viedokli, pārliecināt oponentus un panākt vēlamo rezultātu. Vakarā derētu kādas sportiskas aktivitātes.

SVARI

Racionāli un pamatoti izskaidro savu ieceri vai pozīciju. Loģiski argumenti palīdzēs izvairīties no strīdiem ar kolēģiem vai mājiniekiem.

SKORPIONS

Darbā situācija diezgan nemierīga, bet nesatraucies par lietām, ko nevari ietekmēt. Ja vari: tad rāmi un bez strīdiem. Šodien tāda spriedzes diena. Kāds var eksplodēt.

STRĒLNIEKS

Profesionālajām veiksmēm vai neveiksmēm dzīvosi līdzi ļoti emocionāli, taču nav vērts satraukties. Tu vari, un tev izdosies! Turklāt laba diena peļņai.

MEŽĀZIS

Tava dzīves pieredze un intuīcija būs labs palīgs ikdienā. Pirmajā vietā var izvirzīties naudas lietas. Esi apdomīgs, lieki netērējies un neiesaisties avantūrās. Lai, nu, paliek tā kriptovalūta...

ŪDENSVĪRS

Karjeras un biznesa jautājumi it kā pirmajā vietā. Ir iespējas izvirzīties un gūt panākumus, taču mājas pienākumu no tā mazāk nekļūs. Arī tur kaut kas darāms.

ZIVIS

Daudz enerģijas. Labāk darboties komandā, bet pirms tam gan jāizdiskutē visas nianses, lai nesanāk kā fabulā par gulbi, līdaku un vēzi, kas vezumu vilka katrs uz savu pusi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu