Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS

Ļoti krāsaina un piepildīta diena. Jutīsi sevī mostamies radošo garu un darbā būs visdažādākās idejas. Pievakarē svarīgi attiecību jautājumi var būt karsti strīdi un vēl karstāka izlīgšana.

VĒRSIS

Lieliska diena, lai atrastu domubiedrus un ideju atbalstītājus. Vari rakstīt projektus un savas ieceres apspriest ar tuvākajiem draugiem. Mājas dzīvē gādā par saticību.

DVĪŅI

Nostiprināsi autoritāti profesionālajā jomā, kolēģi vai darījuma partneri taujās viedokli, un tu perfekti pratīsi izskaidrot. Esi modrs, var rasties jaunas peļņas iespējas.

VĒZIS

Ja gatavojies uzsākt kādu jaunu projektu vai plāno pārmaiņas mājas saimniecībā, visu pārdomā un izskaitļo. It īpaši no finansiālā aspekta. Šobrīd naudas lietās jābūt apdomīgam.

LAUVA

Personības attīstības un jaunu kontaktu laiks. Būsi uz garīgā pacēluma viļņa un ir labas iespējas izvirzīties darbā. Panākumi gan nenāks viegli, taču vēlāk augļi – saldi.

JAUNAVA

Ražīga darba diena, viss ies no rokas. Tikai ar savu pedantismu un kritisko nostāju nenokaitini kolēģus. Kas tev šķiet pašsaprotami, tas citam var raisīt izbrīnu vai pretestību.

SVARI

Darbā daudz emociju, kas harmoniju mīlošajiem Svariem galīgi nepatīk. Bet, ja būs jāpieņem lēmums, tas būs strikts un nemainīgs. Tu spēj parādīt dažādas rakstura šķautnes.

SKORPIONS

Var uzrasties kādi sen zināmi cilvēki, ar ko kopā realizēt jaunus projektus. Palūdz, lai tava otrā pusīte izturas ar sapratni, ja darbs paņems vairāk laika nekā ierasts.

STRĒLNIEKS

Var nākt kādas pārmaiņas, bet uztver tās mierīgi, it īpaši tad, ja nevari neko ietekmēt. Iespējamas interesantas idejas par peļņu, neatdod tās citiem tāpat vien.

MEŽĀZIS

Intuīcija augstā līmenī. Tā ļaus tikt skaidrībā ar dažādām situācijām. Neuzticies tiem, ka sola „zelta kalnus”. Ja kārtojami kādi darījumi, raugies, lai viss būtu juridiski korekti.

ŪDENSVĪRS

Darbs prasīs iedvesmu un precizitāti, bet turies tālāk no dažādām intrigām. Tostarp netici uz vārda visam, ko cilvēki runā, bet pārbaudi pats.

ZIVIS

Darbā neuzņemies pārāk daudz, bet vairāk pievērsies attiecībām ar mīļoto cilvēku. Tikai neapspried sirdslietas ar citiem un neļauj iejaukties cilvēkiem no malas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu