Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS

Dienas gaitā darbu radīsies arvien vairāk un vairāk, un uz priekšu kustēs gausi. Atrodi radošu pieeju – tev galva strādā! Varbūt kādas tehnoloģijas var palīdzēt.

VĒRSIS

Ja darīšana ar dokumentiem, pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Un jaunos plānus izvērtē no racionālā skatupunkta - lai nesanāk pārrēķināšanās.

DVĪŅI

Viegli atradīsi kontaktu ar cilvēkiem, kas palīdz nokārtot dažādus jautājumus. Laba diena jaunām idejām, jaunai informācijai. Tikai turies tālāk no klačiņām un intrigām.

VĒZIS

Lietišķajā jomā paļaujies labāk uz savu intuīciju, nevis uz viediem padomdevējiem. Peļņas iespējas pavēries, ja liksi lietā radošu izdomu - pa rutīnas taku ejot, nauda nevairosies.

LAUVA

Daudz enerģijas un ambīciju. Uz līdzenas vietas var izcelties strīdi, ja viedokļi atšķiras. Vakarā noņem spriedzi trenažieru zālē, izbraucot ar divriteni vai noskrienot kādus kilometrus.

JAUNAVA

Darbā kā jau darbā – ikdienas pienākumi un atbildība. Taču vakars ļoti piemērots, lai izmestu kādu līkumiņu pastaigā, pasēdētu āra terasē, satiktos ar draugiem.

SVARI

Šodien ir iespējas iegūt domubiedrus svarīgiem projektiem, spoži novadīt prezentācijas un vispār - gūt cilvēku simpātijas. Neliela spriedzīte iespējama partnerattiecībās.

SKORPIONS

Ja gribās darbā sarīkot izskaidrošanos vai kādam sadot vēju, tad vairākkārt pārdomā – ko iegūsi, ko zaudēsi. Varbūt vairāk domā par attīstību un/vai karjeras veidošanu.

STRĒLNIEKS

Diena ritēs savu gaitu, darbi tie paši, bet ļoti iespringt negribēsies. Drīzāk domas pie atvaļinājuma vaļošanās. Iespējams, sāksi pētīt ceļojumu firmu piedāvājumus.

MEŽĀZIS

Izglītošanās, mācības, pieredzes uzkrāšana – tavs prāts būs atvērts jaunām zinībām, tversi tās, kā zeme valgumu. Esi uzmanīgs ar tehniku. Svarīgos failus labāk nodublēt.

ŪDENSVĪRS

Peļņas laiks. Tas, ko būsi kopis, lolojis un aprūpējis, nesīs ražu. Droši izmanto sakarus un draudzīgos kontaktus, sadarbībā ir spēks. Pie jauniem plāniem gan pagaidām nevajadzētu ķerties.

ZIVIS

Domu un ideju netrūks, pieraksti tās un liec plauktiņā vēlākam laikam. Esi uzmanīgs, slēdzot naudas darījumus, kaut kas var noiet greizi pilnīgi neizprotamu apstākļu dēļ.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu