Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS

Radošas idejas. Būsi pārņemts ar savām iecerēm un gribēsi visu tūlīt un pat jau vakar. Labi, ka līdzās ir cilvēki, kas mazliet piebremzē un cenšas pasargāt tevi no pārsteidzības.

VĒRSIS

Ir tāda „mazās sestdienas” sajūta. Darbā plāni lielāki nekā izdodas realizēt... Un nevajag pārpūlēties. Pievakarē sazinies ar draugiem, aizej pasēdēt kādā āra kafejnīcā.

DVĪŅI

Ja nokļūsti situācijā, kad prāts saka ko vienu, bet sirds ko citu, tad nepieņem lēmumus steigā. Vajag padomāt, pameditēt, izsvērt visus „par” un „pret”. Pareizā atbilde atnāks.

VĒZIS

Darbojies enerģiski un ienākumi vairosies - iespējams izveidosi noderīgus kontaktus. Ja kāds aicina vakarā izklaidēties, apdomā vai vajag. Var sanākt, ka velti izšķiests laiks.

LAUVA

Būs daudz enerģijas un vēlme doties uz priekšu. Iespējams, kolēģi un līdzgaitnieki nespēs tik ātri reaģēt, un tas darīs tevi nepacietīgu. Saspringtās situācijās noskaiti līdz desmit.

JAUNAVA

Draugu atbalsts lietišķajā jomā. Nekautrējies pajautāt viedokli vai skatījumu no malas, var būt vērtīgi ieteikumi, kas palīdz atrisināt kādu sarežģītu jautājumu.

SVARI

Noskaņojums pozitīvs un tad arī darbi iet no rokas. Laba sadarbība ar kolēģiem vai darījumu partneriem. Ja pietrūkst kādu zināšanu, īstais laiks pieteikties online kursos.

SKORPIONS

Darbu dunā atrodi brīdi vienatnei, lai apdomātu, kas šobrīd ir un kas nav svarīgi. Arī būtiskie lēmumi var kādu brīdi pagaidīt līdz rodas pilnīga skaidrība.

STRĒLNIEKS

Ļoti lietišķa diena, bet kopumā – uz pozitīvas nots. Paralēli darbam vari iespēt nokārtot arī kādas privātas darīšanas iestādēs, ja nepieciešams. Vakarā aizbrauc pie dabas.

MEŽĀZIS

Nepārpūlies darbā un uzņemies tikai tik, cik reāli vari paveikt. Jāsargās no stresa un satraukumiem. Kādas pārmaiņas var nākt privātajā dzīvē – kaislības, piedzīvojumi, vētrainas emocijas.

ŪDENSVĪRS

Laba diena, lai satiktos ar cilvēkiem, iesaistītos labdarībā vai citās aktivitātēs. Tā rosoties, brīvajiem ļaudīm var rasties kādas simpātijas. Vai jebkurā gadījumā - iespējas izveidot draudzīgas pazīšanās.

ZIVIS

Jūtīgi uztversi notikumus un citu cilvēku emocijas. Vajadzētu prast distancēties, jo dažādas apkārtējo negācijas var diezgan stipri ietekmēt garastāvokli. Ar nīgriem ļautiņiem nav pa ceļam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu