Brīvais putniņš. Sievietes, kuras nealkst apprecēties... (5)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Ir tādas daiļā dzimuma pārstāves, kuras brīvību vērtē daudz augstāk par ģimenes dzīvi. Vientulība šīs dāmas nemaz neapgrūtina, gluži pretēji, dzīve bez vīrieša ir viņu personīgā izvēle. Astrologi atklāj, kuras Zodiaka sievietes attiecības, vīrieti un ģimeni neliek pirmajā vietā.

Svari

Pats šīs zīmes simboliskais apzīmējums - Svari - lieliski raksturo šo sieviešu pastāvīgo iekšējo stāvokli. Viņu dzīve ir pilna šaubu, tostarp par jūtām pret izredzētajiem. Šīs dāmas bieži klīst starp divām galējībām. Šodien Svaru meitene ir gatava apprecēties un radīt bērnus, bet jau rīt viņa sāks domāt par šķiršanos. Šādi "amerikāņu kalniņi" ir ļoti nogurdinoši gan Svariem, gan viņu partneriem.

Svariem ir labi pašiem ar sevi. Agri vai vēlu šīs Zodiaka zīmes pārstāves saprot, ka viņām būs labāk un mierīgāk palikt vienatnē. Lai justos laimīgas, viņām pilnībā pietiek ar sevi.

Ūdensvīrs

Brīvību mīlošas un mainīgas, ekscentriskas, nemierīgas un zinātkāras - tā jūs varat raksturot Ūdensvīra sievietes. Viņām pastāvīgi nepieciešamas pārmaiņas, lai izjustu dzīves garšu, kas pārāk labi neiederas atbildīgā pavarda glabātāja lomā. Lai arī Ūdensvīrs ar galvu iegrimst romānos un kaislību virpulī, viņas vienmēr paliek uzticīgas savam cilvēkam, saka astrologi.

Attiecību idille beidzas, kad izredzētais mēģina slēpt šīs zīmes pārstāvi un sāk kontrolēt viņas dzīvi. Šajā gadījumā Ūdensvīrs bez nožēlas pārtrauks attiecības un var nolemt turpināt dzīvot viena, lai varētu uzvesties tā, kā viņai labpatīk. Šai dāmai nebūs garlaicīgi, jo viņā ir interesanta un daudzpusīga pasaule.

Strēlnieks

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem vairāk par visu ir svarīga brīvība un neatkarība. Strēlniekiem patīk būt pašiem un nepielāgoties apkārtējiem, kas var radīt problēmas attiecībās ar vīriešiem.

Šīm sievietēm nepatīk būt priekšzīmīgām mājsaimniecēm un šķiest laiku ēdiena gatavošanai un mājas tīrīšanai - viņu daba prasa kaislības un reibinošus piedzīvojumus, saka astrologi.

Šai sievietei ir svarīgi saglabāt savu individualitāti, nevis dibināt ģimeni.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu