Kāda mehāniķa garāžā "sestais žigulis" kļuvis par ugunsmetēju uz riteņiem (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram

Rotaļas ar uguni var novest pie nevēlamām sekām, tomēr šī vērtīgā atziņa kādu izgudrotāju Krasnodarā nav atturējusi no vēlmes krietni padzīvojušu VAZ-2106 pārbūvēt par ugunsmetēju, kam bez grūtībām varētu piemeklēt lomu kādā apokaliptiskā filmā par, piemēram, Trako Maksi. 

Krasnodaras izgudrotājs Vagans Mikaeljans savos sociālajos tīklos izvietojis video, kurā demonstrē iespaidīgu izgudrojumu - VAZ-2106, kas izskatās pēc parasta žiguļa, taču patiesībā ir īsts mobilais liesmu metējs.

Rodas loģisks jautājums, kādam nolūkam radīts šāds braucamais. Izrādās, vīrietis plāno izmantot savu "Pūķi" automašīnu cīņās, dedzinās zaudējušās automašīnas.

Par "Pūķi" pārvērstajam VAZ-2106 izgudrotājs bagāžniekā ievietoja četras benzīna kannas, pie kurām piestiprināja šļūtenes. Caur tām degviela tiek piegādāta atverēm priekšējos lukturos. Kā redzams video, liesmu metējs darbojas nevainojami, vienīgi atklāts ir jautājums, cik prātīgs ir šāds izgudrojums un vai objektus dedzināt var arī ar braucošu "Pūķi". Saprāta balss saka, ka labāk būtu no šādas iespējas atturēties. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu