Liepājā ar asu priekšmetu sabojāta aptuveni 40 automašīnu virsbūve

Papildināts
LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash/Markus Spiske

Naktī uz svētdienu Liepājā ar asu priekšmetu sabojāta aptuveni 40 automašīnu virsbūve, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Svētdien likumsargi saņēma informāciju, ka Liepājā, Ezerkrasta mikrorajonā, aptuveni 40 automašīnām sabojāta virsbūve. Policija konstatēja, ka automašīnām, kuras bija novietotas Mirdzas Ķempes ielā, Gaujas prospektā un Rojas ielā, ar asu priekšmetu tika ievilktas švīkas.

Policijā par notikušo ir sākti kriminālprocesi. Likumsargi aicina atsaukties automašīnu īpašniekus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar videoreģistratoriem un naktī no 14.augusta līdz 15.augusta plkst.8, iespējams, ir piefiksējuši likumpārkāpēju.

Tāpat policija aicina sniegt jebkāda veida informāciju arī no citām videonovērošanas kamerām, kā arī noderēs aculiecinieku sniegtā informācija, ja minētajā rajonā ir manītas aizdomīgas darbības pie transportlīdzekļiem.

Videomateriālus var sūtīt uz e-pastu "kanc@kurzeme.vp.gov.lv", temata laukā norādot "Par automašīnu bojāšanu 14.-15. augustā Liepājā". Policija garantē anonimitāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu