Karalienes gājiens! Elizabete II "juridiski" brīdina Saseksas hercogus

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Karaliskās ģimenes drāmā jauns pavērsiens - šķiet, pēc klusuma brīža tuvojas vētra!  Ja Viņas Majestātes advokāti apsūdzēs Saseksas hercogus neslavas celšanā, tas varētu liegt princim Harijam turpināt pelnīt naudu ar saviem projektiem. Vai tuvojas strupceļš?

Nedēļas sākumā tapis zināms, ka Lielbritānijas karaliene Elizabete II ir sākusi rīkoties attiecībā pret Saseksas hercogu pēdējo mēnešu publiskajām aktivitātēm. Procesā ir iesaistījusies Bekingemas pils juristu komanda, kas rūpīgi caurskata Saseksas hercogu publiski pausto informāciju par karalisko ģimeni.

Šobrīd norisot aktīvas sarunas ar karaliskās ģimenes "neslavas cēlājiem" un visas sarunas starp ģimeni un princi Hariju notikšot likumiskā kārtībā un ar atbildību pret tiem, raksta Sky.com. 

Acīmredzot karaliene apsver iespēju Saseksas hercogiem un Harija topošo memuāru izdevniecībai “Penguin Random House” nosūtīt “juridisku brīdinājumu”, kas atgādina par personas neaizskaramību un privātuma tiesībām. 

Jau ziņots,  ka princis Harijs kopā ar žurnālistu Dž. R.Mehringeru jau gadu rakstot savu atmiņu pierakstus un gatavojas memuāru grāmatu pabeigt šā gada nogalē. Tās izdošana paredzēta 2022. gadā. 36 gadus vecais princis jau parakstījis 20 miljonu dolāru vērtu darījumu ar “Penguin Random House” par viņa memuāru rediģēšanu, sagatavošanu un izdošanu.

Hercoga lēmums izdot privātos memuārus, kas varētu padziļināt pašreizējās plaisas ar karalisko ģimeni, tajā pašā gadā, kad viņa vecmāmiņa svinēs savu platīna jeb 70 gadu valdīšanas jubileju, britu tauta nosaukusi par "dziļu necieņu".

Karaliskā ģimene bija pilnībā pievērsusies tam, lai nākamais, 2022. gads, kad karaliene kļūs par pirmo britu monarhu vēsturē, kas valda 70 gadus, kļūtu par priecīgiem notikumiem bagātu.  Bet šobrīd princis Harijs ar saviem "atklāsmes" memuāriem ģimenei dara raizes...

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu