Briti nopeļ Saseksas hercogu sniegto interviju: viņi ir pievīluši karalieni! (6)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Harpo Productions/Joe Pugliese/Handout via REUTERS

Lielākā daļa britu uzskata, ka Saseksas hercogs un hercogiene ir kļūdījušies, sniedzot atklāto, skandalozajiem faktiem pilno interviju, atklāj aptauja.

Lūgti atzīmēt emocijas, kādas radušās pēc intervijas noskatīšanās,  respondenti minēja vilšanos (41%) un dusmas (25%), raksta DailyMail.co.uk.

Lielākā daļa cilvēku (57%) domā, ka pāra intervija ir sabojājusi monarhiju, un 54% teica, ka hercogi ir pievīluši karalieni. Visu vecumu cilvēki teica, ka Apvienotās Karalistes nodokļu maksātājiem nevajadzētu finansēt Saseksas hercogu drošību ārzemēs.

Sabiedrības vairākums uzskata, ka Saseksas hercogi ir pievīluši karalieni - un tāpēc vajadzētu atņemt viņiem karaliskos titulus, raksta dailymail.co.uk. 

Aptauja tika veikta pēc tam, kad pirmdien miljoniem cilvēku noskatījās Opras Vinfrijas interviju ar Saseksas hercogiem.

Aptauja arī atklāj, ka pēc intervijas Lielbritānijas karalienes Elizabetes popularitāte ir cietusi, bet ne tik daudz kā Harija un prinča Čārlza reputācija. 

Bet pāra apsūdzībām par rasismu karaliskajā ģimenē vairums neticēja - 41% salīdzinājumā ar 34%, kuri tam tic. Par to, vai valsts pret viņu ir bijusi rasistiska, 44% atzina, ka tam netic, un 37% atbildēja, ka tā varētu būt. 

Meganas popularitāte britu vidū ir kritusies visvairāk, tagad viņai topā atrodoties aiz prinča Endrjū. Gandrīz puse respondentu viņu vērtē negatīvi.

Foto: Reuters/ScanPix

Aptaujas rezultāti atklāj sašķeltību starp gados vecākiem un jaunākiem britiem - gados jaunie cilvēki vairāk vēlas pieņemt Harija un Meganas apgalvojumus.

Tomēr visu vecumu respondenti bija vienisprātis, ka abām pusēm tagad jāaprok kara cirvis un jāpārtrauc cīņa.

Par to, kāpēc Harijs un Megana pārcēlās uz dzīvi Amerikā, lielākā daļa teica, ka “viņi vēlas karaliskās dzīves priekšrocības, bet ne pienākumus”.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu