"Mēs nevēlējāmies pamest ģimeni", "Keita Meganai lika raudāt", "Čārlzs un Viljams - ieslodzītie". Ko vēl atklāj skandalozā intervija? (21)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

CBS kanālā pārraidītā Opras Vinfrijas intervija ar Saseksas hercogiem atklāja citu stāsta pusi - kā visu notikušo redz princis Harijs un Megana. Divu stundu garajā sarunā atklājās daudz dažādu notikumu un pārdzīvojumu, par kuriem pāris stāsta atklāti un emocionāli. Apkopojām svarīgāko, par ko tika runāts intervijā. 

Karaliskā ģimene bija noraizējusies par Ārčija ādas krāsu

Megana intervijā Oprai atklāj, ka Harijs viņai paziņoja par viņa ģimenes bailēm, ka viņu bērns būšot "pārāk tumšas" ādas krāsas. Harijs Meganai atklājis, kas teikts oficiālajās sarunās par Ārčija izskatu, kā arī to, kādi drošības pasākumi viņam būtu jānodrošina. "Mēnešos, kad es biju gaidībās, mums tandēmā bija saruna par to, ka "viņam netiks garantēti drošības pasākumi, viņam netiks piešķirts tituls", un par bažām un sarunām par to, cik tumša varētu būt viņa āda, kad viņš piedzims," sacīja Megana. "Man to pastāstīja Harijs - par šīm sarunām, kas ģimenei bijušas ar viņu," sacīja prinča dzīvesbiedre. Kad Opra jautājusi: “Ko? Kurš ar jums sarunājās?" Megana atteicās nosaukt sarunā iesaistītos, norādot, ka tas būtu pārāk kaitīgi šo cilvēku reputācijai.

Pāris bija precējies slepenā ceremonijā pirms kāzu tiešraides pasaulei

Megana Oprai atklāja, ka trīs dienas pirms viņu publiskās kāzu ceremonijas pāris bija slepeni salaulājies. Šajā ceremonijā piedalījies tikai arhibīskaps un viņi. "Tas bija noslēpums!" atklāj Megana.

"Neviens nezināja, ka šis teātris bija veltīts tikai faniem pasaulē."

Meganas domas par pašnāvību

Karaliskās dzīves "spiediens" Meganu esot novedis līdz mentālam "lūzuma punktam". Kad Megana vērsās iestādēs pēc palīdzības, piemēram, ārstēšanas vai terapijas, viņai liedza visu, izņemot līdzjūtību. Intervijā ASV televīzijas zvaigznei Oprai Vinfrijai Megana apgalvo, ka viņai tikusi liegta arī palīdzība garīgās veselības krīzes laikā. "Es vairs negribēju būt dzīva, un tā bija ļoti skaidra un īsta, un biedējoša, pastāvīga doma," Vinfrijai sacīja prinča dzīvesbiedre, runājot par reakciju uz naidīgumu tabloīdos un sociālajos medijos. Vaicāta, vai viņai bijušas domas par pašnāvību, Mārkla atbildēja: "Jā. Tas bija ļoti skaidri." Atceroties, kā viņa tolaik jutusies, Mārkla sacīja: "Es esmu nobijusies, jo tas ir ļoti reāli." Intervijā Megana atceras mirkli, kad Londonas Karaliskajā Alberta zālē, kad nodziest gaisma, viņa raud un Harijs visu laiku cieši tur viņas roku. Vienīgā persona, kas viņu šajā brīdī atbalstīja, bija princeses Diānas sena draudzene. 

Turpretī karalienes Elizabetes II bijušais preses sekretārs Čārlzs Ensons, kurš strādāja pie karalienes no 1990.gada līdz 1997.gadam, norādīja, ka karaliskās ģimenes locekļiem pilī ir pieejama medicīniskā palīdzība un šie darbinieki, cik palicis viņa atmiņā, ir ļoti atsaucīgi.

Pāris nekad nav vēlējušies pamest karalisko ģimeni

Gan princis Harijs, gan Megana intervijā dalījās ar informāciju, ka viņi nekad nav vēlējušies pamest karalisko ģimeni un vienkārši gribēja "atvilkt elpu". "Manas lielākās bažas bija vēstures atkārtošanās," intervijā sacīja Harijs, atsaucoties uz savu māti princesi Diānu. 

Pēc Opras jautājuma par iemeslu, kāpēc viņš pameta ģimeni, Harijs norādīja uz “atbalsta un izpratnes trūkumu”.

Tikai pēc šī soļa princis esot satuvinājies ar savu vecmāmiņu: “Es ar savu vecmāmiņu pagājušajā gadā esmu runājis daudz vairāk nekā daudzus gadus. Es viņu dziļi cienu."

Princis Čārlzs pārtraucis atbildēt uz prinča Harija zvaniem

Apspriedis savas sarunas ar karalieni par atkāpšanos no karaliskās ģimenes pienākumiem, princis Harijs atklāja, ka viņam arī bija vairākas “sarunas ar manu tēvu, pirms viņš pārtrauca celt telefonu”. Kāpēc, princis paskaidroja: "Tāpēc, ka es lietas ņēmu savās rokās." Princis Čārlzs visu šo informāciju vēlējies sagaidīt rakstveidā. 

Tomēr Harijs teica: lai gan nav naidīguma, viņiem ir daudz jāstrādā, lai labotu savas attiecības ar tēvu un Ārčija vectēvu.

"Tur ir daudz jāstrādā. [..] Ārčijs ir viņa mazdēls. Es viņu vienmēr mīlēšu, bet ir piedzīvots daudz sāpju. Bet viena no manām prioritātēm būs izārstēt šīs attiecības."

Keita likusi Meganai raudāt

Harija un Meganas kāzu laikā presē sāka parādīties informčija par Meganas sarežģīto uzvedību, liekot Kembridžas hercogienei raudāt. Tomēr Megana atspēkoja baumas. "Notikums ar Keitu, kas nenotika, bija patiešām sarežģīta situācija."

Megana intervijā atklāja, ka noticis tieši pretējais un viņai nācās liet asaras par Keitas izteikumiem, kas bijuši saistībā ar gatavošanos kāzām. "Notika otrādi. Es to saprotu - tā bija patiešām grūta nedēļa. Viņa pēc tam man atsūtīja ziedus, atvainojās." 

Bet tas, kas Meganu sāpinājis vairāk, ir tieši medijos publicētais, ka viss noticis pretēji. "Es ceru, ka viņa būtu vēlējusies, lai tas tiktu izlabots," sacīja Megana. "Viņa ir labs cilvēks. [..] Bet es redzu, kas tā ir spēle, kurā vēlas redzēt varoni un ļaundari."

Megana saka, ka karaliene ir brīnišķīga, bet karaļnams iziet ārā neļāva

Megana atklāja, ka karaliene pret viņu vienmēr bija brīnišķīga. Viņa teica, ka viņas privātie mirkļi kopā ar prinča Harija vecmāmiņu "man ļāva domāt par savējiem".

Lai gan sākumā karaliskā ģimene bija pretimnākoša, vēlāk viņai nebija ļauts iziet no mājas satikties ar draugiem.

"Četru mēnešu laikā es izgāju ārā divas reizes. [..] Bija maz, ko man ļāva darīt," par vientulību intervija runā Megana. 

Princis Harijs domā, ka viņa tēvs un brālis ir karaļnama "ieslodzītie"

Princis Harijs intervijā dalījās sajūtās: "Es biju ieslodzījumā, bet nezināju, ka esmu ieslodzītais."

Kad Opra skeptiski vaicāja -  kā princis varētu justies “iesprostots”, Harijs sīkāk izklāstīja, sakot, ka viņš ir “iesprostots sistēmā, tāpat kā pārējā mana ģimene. Mans tēvs un mans brālis - viņi ir ieslodzīti. Viņi netiek prom.”

Kas attiecas uz savu brāli, Harijs vienkārši teica, ka viņiem ir atšķirīgi dzīves mērķi. "Par to daudz tiks teikts arī turpmāk. Es mīlu Viljamu... bet mēs gājām pa dažādiem ceļiem."

Pēdējais karaliskās ģimenes pasākums visiem kopā
Pēdējais karaliskās ģimenes pasākums visiem kopā Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Princis Harijs ir finansiāli nesaistīts ar karalisko ģimeni

2020. gada pirmajā pusē Harijs atklāja, ka karaliskā ģimene ar viņu pārtrauca finansiālas attiecības. Tomēr māte, princese Diāna, turpina viņu atbalstīt. "Man ir tas, ko mamma man atstāja. Es domāju, ka viņa paredzēja šo...”

Princis Harijs un Megana šobrīd ir laimīgi

Princis Harijs sacīja, ka aiziešana no karaliskās ģimenes ir devusi viņam tādu brīvību, kādu viņš vēl nekad nav pieredzējis. Viņa mīļākā lieta, ko darīt tagad, ir pavadīt laiku kopā ar Ārčiju un dot viņam vienkāršo bērnību, kāda pašam nekad nav bijusi. Viņš arī runāja par attiecībām ar savu brāli, princi Viljamu. “Attiecības šobrīd ir “kosmoss”. Laiks dziedina visas lietas.”

Pēc tam Opra pārim jautāja, vai viņiem nav kaut kādas nožēlas. "Nē," Harijs sacīja. "Es patiešām lepojos ar mums. Es patiešām lepojos ar savu sievu."

"Tagad mēs esam ne tikai izdzīvojuši, bet arī plaukstam un ziedam. Visas tās lietas, uz kurām es cerēju, ir notikušas!" nobeigumā saka Megana. 

Gaidāma meitiņa!

ASV televīzijas zvaigznei Oprai Vinfrijai intervijas laikā abi hercogi apstiprināja, ka gaidāmais bērniņš būs meitene.  "Apbrīnojami, ka tev jau ir dēls un tagad būs meitiņa. Ko vairāk var vēlēties?" priecīgs ir princis Harijs. 

Tāpat pāris skaidri pateicis, ka nākotnē vismaz pagaidām bērnus neplāno. "Ir jau divi," uzsver Megana.  Kaut arī pāris neminēja, kāds būs viņu meitas vārds, fani jau spekulē, ka viņu sauks par Diānu aizsaulē aizgājušās Harija mātes piemiņai, raksta dailymail.co.uk.

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu