Gudrākais paklusē? Karaļnama personāla komentārs par Meganas apsūdzību (9)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix, Unsplash

Kā reaģēja britu karaļnams, kad iepazinās ar Saseksas hercogienes Meganas sniegto informāciju par to, ka viņa grūtniecības laikā - 2019. gadā gaidot Arčiju, ir jutusies “karaliskās ģimenes institūcijas neaizsargāta"? Vēsā britu mierā jeb "bez komentāriem". eksperti uzskata, ka tas tieši nāk par labu Meganai...

Jau ziņots, ka šāda informācija par Meganas apsūdzībām nāk no dokumentiem, kas iesniegti izmantošanai augstākajā tiesā cīņā pret "Associated Newspapers Limited", britu tabloīda "The Mail On Sunday" izdevēju, kurus Saseksas hercogu pāris iesūdzēja tiesā. Dokumentā, kas tika iesniegts viņas juridiskajā lietā, Megana arī apgalvojot, ka viņai grūtniecības laikā bija “aizliegts aizstāvēties” pret plašsaziņas līdzekļu ziņojumiem.

Prasības prognozē, ka Karaliskās mājsaimniecības darbiniekus var aicināt sniegt liecības Augstajā tiesā, atklājot Kensingtonas pils iekšējo darbību.

Patiesībā Lielbritānijas karaliskās mājsaimniecības politika “neko nekomentēt” ir par labu Meganai, jo viņi vēlas izvairīties no konkrētās “situācijas pasliktināšanas.

"Nav tā, ka karaliskā mājsaimniecība nevēlas palīdzēt. Personāls nevēlas to vēl vairāk pasliktināt, dodot šīm runām vairāk skābekļa," personāla avots stāstīja žurnālam "People".

Saseksas hercogiene, kura šobrīd dzīvo Losandželosā, Tailera Perija 18 miljonu dolāru lielajā savrupmājā ar 12 guļamistabām, dzīvojot Londonā, bija atsvešinājusies no karaliskās ģimenes personāla, kura uzdevums ir atvieglot viņas prasmes karaliskajos pienākumos un etiķetē.  

Viņas, kā raksta grāmatas «Royal At War» autori - žurnālisti Dilans Hovards un Andijs Tillets, “Rietumkrasta enerģija”, kas sākās plkst. 05:00 un turpinājās ar “īsziņu bombardēšanu”, mudināja darbiniekus atteikties draudzīgi sadarboties ar jaunpienācēju. 

Pili jau sen pārvalda padomdevēju, palīgu un līdzstrādnieku hierarhija, kuriem ir burtiska vara. Brīdī, kad Megana, dzīvojot tur, atteicās no karaļnama personāla, iznomājot kādas sabiedrisko attiecību aģentūras darbiniekus, attieksmei tika "pielaista uguns".

Paredzams, ka tiesas process nonāks pilnā tiesas sēdē 2020. gada beigās vai 2021. gada sākumā.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu