Megana: grūtniecības laikā nejutos droši. Vai tiešām karaliskā ģimene pieļāva draudus? (5)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas karaliene Elizabete II un viņas ģimene noteikti jutīsies satraukti, dzirdot, ka Megana savā grūtniecības laikā nav jutusies droši un aizsargāta, runā karaliskās ģimenes eksperti. 

Karaliskās ģimenes eksperts, "Daily Mirror" redaktors Rasels Maijers "Good Morning Britain" rīta programmā paudis bažas par to, ka

karaliskā ģimene jutīsies satraukta, kad iepazīsies ar Meganas sniegto informāciju par to, ka viņa grūtniecības laikā - 2019. gadā gaidot Arčiju, ir jutusies “karaliskās ģimenes institūcijas neaizsargāta”.

Šāda informācija nāk no dokumentiem, kas iesniegti izmantošanai augstākajā tiesā cīņā pret "Associated Newspapers Limited", britu tabloīda "The Mail On Sunday" izdevēju, kurus Saseksas hercogu pāris iesūdzēja tiesā. 

Foto: Reuters/ScanPix
Foto: Reuters/ScanPix

Žurnālists arī piebilda, ka šovasar iznākošās grāmatas, kuru autori apgalvo, ka atklās visu “patiesību” par Meganu un Hariju, iespējams, arī

padziļinās apjukumu par to, kā tad tas viss ir bijis, un atvērs vecas brūces.

Runājot ar "Good Morning Britain", eksperts piebilda, ka situācija ir patiešām "ļoti skumja" un ka karaliskā ģimene, iespējams, jutīsies satraukta un noraizējusies par Saseksas hercogienes pēdējiem iesniegumiem tiesā.

"Šos hercogienes apgalvojumus, ka viņa jutās neaizsargāta, it īpaši grūtniecības laikā, būs ļoti, ļoti mokoši dzirdēt karalienei, Filipam, Čārlzam, Keitai un Viljamam," viņš sacīja.

Foto: AFP / Scanpix

Dokumentā, kas tika iesniegts viņas juridiskajā lietā, Megana arī apgalvojot, ka viņai grūtniecības laikā bija “aizliegts aizstāvēties” pret plašsaziņas līdzekļu ziņojumiem.

Juridiskajos iesniegumos viņas advokāti uzsvēruši, ka Megana "ir kļuvusi par daudzu nepatiesu un postošu Lielbritānijas tabloīdu rakstu sēriju upuri, kas izraisīja lielas emocionālas ciešanas un nodarīja nopietnu kaitējumu viņas garīgajai veselībai".

Meganas iesniegtajos paziņojumos ir arī uzsvērts fakts, ka viņas karaliskās kāzas ar princi Hariju Vindzoras pilī Lielbritānijas tūrisma ienākumus ir palielinājušas par vairāk nekā 1 miljardu sterliņu mārciņu (1,1 miljards eiro), norādot,  ka ienākumi, kas gūti, “daudz pārspēj” nodokļu maksātāju naudas ieguldījumu pūļa drošībā 2018. gada maijā, kad pārim bija kāzu diena. 

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu