VIDEO Franču tūrists Vecrīgā metas jestrā dejā; policija soda par atkailināšanos (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X

25.augustā pulksten 01.37 Rīgas pašvaldības policijas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki caur kameras aci ievēroja kādu jestru jauniešu bariņu.

Viens no bariņā esošajiem jaunekļiem paķēra uz ielas izvietoto konusu, ar kuru sāka dejot. Drīz pēc tam viņam pievienojās vēl viens jaunietis, kurš sāka izģērbties. Informācija par notiekošo nodota tuvākajai Rīgas pašvaldības policijas autopatruļai.

RPP Centra pārvaldes autopatruļas darbinieki, ierodoties notikuma vietā, sazinājās ar RPP pilsētas videonovērošanas centra darbiniekiem, lai noskaidrotu, kurš no bariņā esošajiem jauniešiem pirmīt atkailinājies. Sekojot norādēm, pārkāpējs atrasts un ar viņu sākta saruna.

Pārrunu laikā noskaidrots, ka visi jaunieši ir Francijas pilsoņi. Sākotnēji pārkāpējs noliedza izdarīto, bet policists uzreiz atklāja, ka viņa darbības piefiksējušas vecpilsētā izvietotās kameras. Īsi pēc tam jauneklis atzina, ka tik tiešām pirms tam kails Vecrīgā dejojis. Uz jautājumu, kāpēc, viņš atbildēja, ka tas esot bijis tikai joks.

Saistībā ar notikušo pārkāpējam piespriests naudas sods 70 eiro apmērā.

Jāpiebilst, ka pagājušonedēļ Rīgas pašvaldības policija huligāniskās darbībās pieķērusi vairākus manāmi iereibušus ārvalstu apmaiņas studentus. Tāpēc Rīgas pašvaldības policija, ņemot vērā arī iepriekšējo gadu pieredzi, aicina augstākās izglītības iestādes, kuras uzņem ārvalstu studentus, informēt studentus gan par sabiedriskās kārtības noteikumiem Rīgā, gan arī par noteikumiem, kas saistīti ar Covid-19 izplatības mazināšanu.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu