Uz "Progresīvo" valdi pagaidām kandidē 20 pretendenti

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Partijas "Progresīvie" kongress, kurā paredzēts izvērtēt Rīgas domes vēlēšanu kampaņu un sasniegtos rezultātus.
Partijas "Progresīvie" kongress, kurā paredzēts izvērtēt Rīgas domes vēlēšanu kampaņu un sasniegtos rezultātus. Foto: Evija Trifanova/LETA

Uz partijas "Progresīvie" valdi 4.septembra kongresa vēlēšanām pagaidām kandidē 20 pretendenti.

Partijas pārstāvis Dāvis Lodziņš informēja, ka uz valdi kandidē Agnese Logina, Antoņina Ņenaševa, Atis Švinka, Lodziņš, Edgars Niedrītis, Edmunds Cepurītis, Ervins Labanovskis, Ieva Jirgensone, Igors Kļaviņš, Ilmārs Jargans, Inga Liepa-Meiere, Jana Simanovska, Justīne Panteļējeva, Laimons Timma, Leila Rasima, Mārtiņš Kossovičs, Miroslavs Kodis, Ričards Alans Miezītis, Selma Levrence un Viesturs Kleinbergs.

Vēl citi kandidāti varēs pieteikties kongresa norises laikā, norādīja partijas pārstāvis.

Pašreizējā valdē, kas tika ievēlēta 2019.gadā, strādā Ņenaševa, Cepurītis, Kossovičs, Labanovskis, Kleinbergs, Terēze Gruntmane, Dace Kavasa, Kļaviņš un Logina.

Plānots, ka jaunievēlētā valde izvirzīs partijas līdzpriekšsēdētāju kandidātus, par kuriem balsos kongress, kuram jāievēl divi līdzpriekšsēdētāji.

Kā ziņots, 4.septembrī norisināsies "Progresīvie" kongress, kurā paredzētas arī jaunas valdes vēlēšanas un programmas pamatprincipu apstiprināšana, informēja partijā.

Pasākums notiks VEF kultūrvietā "Spīdola" Rīgā, Ieriķu ielā 5a, no plkst.10. Kongresā aicināti piedalīties biedri un mediju pārstāvji. Paredzēts, ka vismaz daļa no kongresa tiks translēta tiešraidē partijas "Facebook" kontā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu