Video ⟩ Getliņos autobusam uzgāžas koks (1)

TVNET/Degpunktā/TV3.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook.com/sadursme

3. septembra pēcpusdienā Getliņos 47. autobusā sakāpušie pasažieri piedzīvoja, iespējams, savas dzīves baisākos brīžus - sabiedriskajam transportam uzgāzās koks, vēsta "Degpunktā".

Rumbulā, Kaudzīšu ielā pie Getliņu poligona, vietā, kur ir sabiedriskā transporta galapunkts, 3.septembrī vēja nolauzts koks pamatīgi apskādēja pasažieru autobusu. Cilvēki nav ievainoti, un tas ir svarīgākais, saka atbildīgie, kas ieradušies likvidēt sekas un fiksēt visus apstākļus.

"Rīgas satiksmes" pārstāvis Jevgēnijs Nataļjins stāsta, ka autobuss 47.maršrutā apstājās pieturvietā un, kamēr bija atvērtas durvis, nogāzās koks.

Salonā bija pāris pasažieri, bet tajā vietā, kur trāpīja koks, neviens nesēdēja.

To, kam jāsedz zaudējumi, skaidros policisti, kas bija ieradušies notikuma vietā. Iespējams, atbildība būs jāuzņemas zemes īpašniekam, bet tik pat labi viss var beigties ar to, ka "Rīgas satiksme" no pašu līdzekļiem veiks remontu. Apdrošināšana diez vai darbojas reizēs, kad vainojama dabas stihija, saka speciālists.

Taujāts, kādā stāvoklī ir autobuss un vai to varēs saremontēt, "Rīgas satiksmes" pārstāvis atbild - bojāts jumts, logs, bet neizskatās, ka autobuss būtu smagi cietis. To ir iespējams saremontēt. "Mēs nogādāsim to līdz parkam uz remonta zonu, viss strādā, tostarp gaismas, ar to var braukt," par autobusa nogādāšanu uz remonta vietu stāstīja Nataļjins.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu