Jaunmoku pils aicina pieteikt dalību "Rudens tirdziņam"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Jaunmoku pils Tukuma novadā. Ilustratīvs attēls.
Jaunmoku pils Tukuma novadā. Ilustratīvs attēls. Foto: Jana Land/shutterstock.com

3.oktobrī, svētdien, Jaunmoku pils parkā plkst. 11:00 - 16:00 norisināsies "Rudens tirdziņš". Amatnieki un mājražotāji tiek aicināti pieteikt savu dalību līdz 1.oktobrim, informēja Jaunmoku pils pārstāve Zane Pētersone.

Mājražotāji, amatnieki, stādaudzētāji, skaistumlietu, veselīgas pārtikas ražotāji un lietišķās mākslas meistari aicināti pieteikties tirdziņam līdz 1.oktobrim, sūtot pieteikumu brīvā formā uz e-pastu info@jaunmokupils.lv ar norādi "Rudens tirdziņš". Tirdziņa nolikums pieejams Jaunmoku pils mājas lapā

Jaunmoku pils 2. un 3. oktobrī pasākuma "Mājas kafejnīcu dienas" ietvaros plkst. 11:00 - 18:00 aicina arī izbaudīt rudeni skaistās pastaigās pils parkā, izzināt pili un baudīt īpašu maltīti no ģimenes restorāna. Apmeklētāji varēs nobaudīt brieža gaļas zupu, uz uguns liesmas pašu ceptu rudzu maizi, dārzu velšu krāsainību pankūku dažādībā, kā arī Aleksandra kūku, piedaloties "Angļu tējas pēcpusdienas" ieskatā.

Jaunmoku pils komplekss ievēro un nodrošina nepieciešamos drošības pasākumus un lūdz arī tirgotājus un apmeklētājus būt atbildīgiem!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu