Nacionālais teātris par gandrīz 42 000 eiro plāno nomāt apskaņošanas tehniku (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Nacionālā teātra ēka svētku apgaismojumā.
Nacionālā teātra ēka svētku apgaismojumā. Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas Nacionālais teātris par 41 999 eiro, neskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), plāno nomāt apskaņošanas tehniku, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) informācija.

Iepirkuma nolikumā norādīts, ka teātris plāno nomāt Vācijas ražotāja "d&b audiotechnik" skandas, pastiprinātājus, audio tīkla konvertoru-komutatoru, audio signāla procesoru, Vācijas ražotāja "Schoeps" mikrofonus un "Shure" bezvadu ausu monitoru sistēmu. Atsevišķos gadījumos Nacionālais teātris norādījis ne tikai modeli, bet arī tā ekvivalentu.

Tāpat pretendentam jānodrošina visi nepieciešamie kabeļi un stiprinājumi pasūtītās tehnikas kvalitatīvas darbības nodrošināšanai un šīs izmaksas jāiekļauj piedāvātajā nomas cenā.

Nolikumā rakstīts, ka

līgums būs spēkā divus gadus vai līdz brīdim, kas sniegto pakalpojumu apjoms līguma ietvaros sasniegs 41 999 eiro, neieskaitot PVN, apmēru.

Pretendentam piedāvājums jāiesniedz ne vēlāk kā līdz 2021.gada 28.septembrim, plkst.10, augšupielādējot piedāvājumu pasūtītāja pircēja profilā elektroniskajā iepirkumu sistēmā (EIS). Piedāvājumu var iesniegt tikai elektroniski.

No visiem iepirkuma nolikumā un normatīvajos aktos noteiktajām prasībām atbilstošajiem piedāvājumiem komisija izvēlēsies saimnieciski izdevīgāko piedāvājumu par piedāvājuma izvēles kritēriju nosakot zemāko piedāvāto līgumcenu, neskaitot PVN.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu