BMW noārda baznīcas žogu, taču dievkalpojumu neiztraucē (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Svētdien no rīta Jēkabpilī kāds BMW vadītājs nejauši atrada taisnāko ceļu uz baznīcu. Diemžēl tā rezultātā pamatīgus bojājumus guva ne tikai automobilis, bet arī masīvais ķieģeļu žogs, kurā tas ietriecās. 

Svētdien ap  plkst. 9:40, kad Krustpils Svētā Nikolaja pareizticīgo baznīcā notika dievkalpojums, baznīcas žogu ar spēcīgu triecienu nojauca kāds 5. sērijas BMW. Pēc visa spriežot, viņš 90 grādu līkumā nespēja novaldīt savu braucamrīku, ziņo TV3 raidījums Degpunktā.

Tuvējo māju iedzīvotāji piefiksēja notikušo un arī redzēja, kā vadītājs un viņa vestie pasažieri metās bēgt. Pašā dievnamā avārijas izraisītais troksnis palika nesadzirdēts, tāpēc dievkalpojums varēja norisināties kā ierasts.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Automašīnas īpašnieks, kuram ar negadījumu gan nav nekāda sakara, jau ir paviesojies policijā, turpretī aizbēgušajam vadītājam jārēķinās, ka par negadījuma vietas neatļauto pamešanu viņam var tikt piespriests 700 eiro naudas sods un noteikts autovadītāja tiesību izmantošanas liegums uz diviem gadiem. Tāpat domājams, ka apdrošinātāji regresa kārtībā vēlēsies atgūt naudu par baznīcas žoga remontu.

No vietējiem iedzīvotājiem Degpunktā uzzināja, ka šis nebūt nav pirmais negadījums šajā vietā. Lai gan krustojumā noteikts 30 km/h ātruma ierobežojums, šoferi to ievēro nelabprāt, tāpēc jau iepriekš ir pieredzēta automobiļu ietriekšanās baznīcas žogā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu