Interneta sensācija – Floridas iedzīvotājs atkritumu tvertnē noķer aligatoru (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Kāds drosmīgs Floridas iedzīvotājs noķēris aligatoru atkritumu tvertnē, ģērbies vien vasaras čībās, T-kreklā un šortos. Aculiecinieku uzņemtais “Instagram” video dažu stundu laikā kļuva par interneta sensāciju, piesaistot vairāk nekā 80 tūkstošus skatītāju un vēlāk to rindas papildinot līdz 4,5 miljoniem.

Kaimiņi šo vīru, vārdā Jūžins Bozo, jau iecēluši varoņa kārtā pēc tam, kad viņš sava mājokļa pagalmā noķēris ziņkārīgo aligatoru, izmantojot atvērtu, lielu atkritumu tvertni, kas, protams, nav izdevies ar pirmo reizi.

Viņa “varoņdarbu” vēroja ap 40 cilvēku, viņu vidū bija kāda māte, kura personīgi pateicās aligatoru ķērājam.

Video “Twitter” platformā guva neredzētu atsaucību, tam bija ap 4,5 miljoniem skatījumu, un Bozo jau ticis pie jauna vārda – “Floridas vīrs”.

Floridas, Luiziānas un Misisipi štata simbols Amerikas aligators parasti “uzkož” putnus, zivis un plēsējus, piemēram, kaķus, un arī cilvēkam sastapšanās ar šo lielizmēra rāpuli var beigties bēdīgi.

"Pasakiet man, kad viņa galva būs atkritumu tvertnē," kaimiņiem teica 26 gadus vecais Bozi, kurš par rāpuli uzzināja no saviem bērniem.

“Man no viņa bija jāatbrīvojas, jo aligators noteikti bija izsalcis. Vienīgā lieta, kas mani tad nodarbināja, bija tas, kā pasargāt savus un kaimiņu bērnus,” teica Bozo.

Aculiecinieku uzmundrinājumu un skaļu aplausu pavadībā vīrietis iemānīja dzīvnieku tvertnē un pēc tam aizripināja to līdz krūmājam pie tuvākajiem atklātajiem ūdeņiem. Tad izlaida ziņkārīgo aligatoru brīvībā un pats aizbēga atpakaļ uz pagalmu.

“Pacietība. Elegance. Tehnika. Un tas viss vasaras čībās! Dodiet šim vīram savu TV šovu,” “ Twitter” rakstīja rakstnieks Tims Alberta.

Izbijušais kara veterāns Bozo par sev veltīto uzmanību bija krietni pārsteigts. Tikmēr citi lietotāji šajā notikumā saskatījuši cīņas metaforu par afroamerikāņu grūtajiem dzīves apstākļiem ASV pēdējā pusotra gada laikā.

“Tik daudz simbolu, kas raksturo pēdējos 18 mēnešus. Kaut mēs visi būtu tik varonīgi reizēs, kad pret mums tiek pavērsti ieroči,” “Twitter” vietnē teica rakstniece un žurnāliste Mišela Norisa.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu