Britu autobraucēji izmisumā: cerot tikt pie benzīna, seko betonvedējam (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix. BBC. TVNET kolāža

Jau ilgāku laiku motorizētā Lielbritānijas sabiedrības daļa saskaras ar degvielas piegāžu problēmām, kuru dēļ degvielas uzpildes stacijas ir tukšas. No likstām nav pasargāts neviens, jo, kā ziņojām pagājušajā nedēļā, portugāļu futbola zvaigznes Krištianu Ronaldu asistents benzīntankā pavadīja gandrīz septiņas stundas, tomēr sportista bentliju tā arī nedabūja padzirdīt. 

To, ka izmisums automobilistu vidū ir milzīgs, bet vēlme braukt ar auto nebūt nemazinās, apliecina kāds amizants kravas autovadītāja Džonija Andersona stāsts. Viņš raidsabiedrības BBC tīmekļa vietnē atklāj, ka braucis pa šoseju ar savu smago auto, cisternā vedot javu uz būvobjektu. 

Vienā brīdī viņš pamanījis, ka aiz viņa automašīnas izveidojusies apmēram 20 vieglo auto rinda. Tas it kā nebūtu nekas neparasts, ja vien uz ceļa A43 ar divām braukšanas joslām katrā virzienā neviens no sekojošajiem auto pat necenstos viņu apsteigt. 

Vēlāk noskaidrojās, ka bariņš autobraucēju bija maldīgi nosprieduši, ka cisternā atrodas degviela, kas tiek piegādāta uz kādu tuvējo degvielas uzpildes staciju. 

Jā, Džonija Andersona vadītās mašīnai piekabinātā cisterna nebija tukša, taču tajā nebija ne benzīns, ne dīzeļdegviela. Tajā bija 44 tonnas javas, ko viņš transportēja no Bilstonas Vulverhemptonā uz Northemptonšīru. 

Automašīnas sekoja Džonija vilcējam arī tad, kad viņš bija nogriezies no galvenā ceļa uz zemesceļu, kas ved uz būvlaukumu. Netālu no tā viņš apstājās, un no aizmugures atskanēja signāltaures. Domādams, ka varbūt kas nelāgs atgadījies viņa kravas mašīnai, Džonijs aizgāja līdz pirmajam sekojošam transportlīdzeklim un pavaicāja, kas par lietu. 

Jautājums no mašīnas ar nolaisto logu bija tiešs un konkrēts: "Uz kuru degvielas uzpildes staciju jūs braucat?" Kad Džonijs pastāstīja, ka ved javu nevis degvielu, viņš saņēma niknu komentāru, ka "varējāt jau apstāties un pateikt, ka neesat degvielas vedējs". 

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu