Sobčakas avārija: Krievijas televīzijā publicē ārsta atzinumu par gūtajām traumām (6)

TVNET/Meduza
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TASS/Scanpix

Sestdienas vakarā Krievijas televīzijas seja Ksenija Sobčaka iekļuva avārijā, kurā bojā gāja viens cilvēks. Lai arī ierosinātajā krimināllietā tika norādīts, ka Sobčaka nav cietusi, telekanālā "Rossija-1" publiskots traumatologa ortopēda atzinums par dažādiem savainojumiem.

Sākotnējā informācija liecina, ka Sobčakas nomātais "Mercedes S500", kurā bez viņas atradās vēl divi viņas palīgi, Sočos apdzenot priekšā braucošo spēkratu, iebraucis pretējā joslā, kur sadūries ar "Volkswagen" markas auto. "Volkswagen" pasažiere mira notikuma vietā, bet vēl viena pasažiere un vadītājs tika nogādāti slimnīcā. Savukārt Sobčaka, kura bija ceļā uz lidostu, drīz pēc avārijas pārsēdās citā transporta līdzeklī un turpināja ceļu.

Ētera seja Andrejs Malahovs paziņoja, ka viņa raidījuma "Andrejs Malahovs. Tiešais ēters" komandas rīcībā nonācis ārsta atzinums par Sobčakas avārijā gūtajām traumām.

Saskaņā ar raidījumā parādīto atzinumu, Sobčaka pie speciālista vērsusies 10.oktobrī - nākamajā dienā pēc avārijas. Kaut arī medicīnas iestādes nosaukums bija aizkrāsots, Krievijas mediji iepriekš ziņojuši, ka Sobčaka bijusi Piemaskavas slimnīcā "Lapino".

Atzinumā norādīts, ka Sobčakai ir slēgta galvas smadzeņu trauma, smadzeņu satricinājums, mīksto audu bojājumi (tai skaitā krūškurvī) un sāpes. Norādīts arī uz iespējamu astes kaula traumu.

Sobčaka iepriekš izteikusies, ka avārijā guvusi "daudzas traumas", taču izlēmusi, ka medicīnisko palīdzību saņems Maskavā, nevis Sočos, kur notika avārija. Kanāls RT publicēja ierosinātās krimināllietas fragmentu, kurā bija teikts, ka Sobčaka avārijā neesot cietusi.

"Mercedes" vadītājs atzinis vainu nāvējošās avārijas izraisīšanā un atrodas mājas arestā. Sobčaka un pārējie pasažieri izsaukti kā liecinieki.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu