Dāma reibumā bēg no policijas un taranē ielas malā stāvošus auto

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pirmdienas rītā kāda Ķengaraga daudzdzīvokļu nama iedzīvotājus gaidīja nepatīkams pārsteigums. Ja viņi nebija pārbaudījuši aktuālākās ziņas sociālajos tīklos, tad nezināja, ka nakts aizsegā īstu jandāliņu te bija sarīkojusi kāda iereibusi autobraucēja, aiz sevis atstājot šķērsām zālienā stāvošas sadragātas automašīnas, spēkratu lauskas un sasistus stiklus.

Kā vēsta TV3 raidījums ”Degpunktā”, vietējais iedzīvotājs Jānis ziņas par to, ka pagalmā noticis kaut kas nelāgs, saņēmis jau ap plkst. 4.00 rītā, kad miegu iztraucējis pamatīgs blīkšķis un pazīstamas auto signalizācijas skaņas.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kas tad īsti atgadījās aizvadītājā naktī – skaidrību vieš likumsargi. Atklājas, ka par atstāto postažu pie 305. mājas parūpējās četru cilvēku kompānija, kas izdomāja mukt no Ceļu policijas ekipāžas.

Pirmais bēgošā ”Mercedes” ceļā patrāpījās ”Toyota”, tālāk aizķerts mikroautobuss. Brīdī, kad policijas ekipāža izgriezās uz 305. nama pagalmu, bēdzējs jau iebrauca ”Suzuki” un ”Škoda” spēkratos, bet mirklī vēlāk turpināja braukšanu un līdzīgi ietriecās ”Ford” un ”Audi” automašīnās.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Cietušo auto īpašnieki jau drīzumā varēs saņemt finansiālu atlīdzību par sabojātajiem spēkratiem, bet izmaksātās summas apdrošinātāji vēlāk piedzīs no vainīgās ”Mercedes” braucējas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu