Gabijas Petito lieta: jaunietes līgavaiņa meklēšanas laikā atrastas cilvēka mirstīgās atliekas (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Meklējot nogalinātās ASV blogeres Gabijas Petito līgavaini Braienu Londriju, Floridā dabas parkā atrastas cilvēka mirstīgās atliekas, informējis ASV Federālais izmeklēšanas birojs (FIB).

Izmeklētāji arī atklājuši, ka meklēšanas operācijas laikā atrastas Londrija personīgās mantas, ziņo ASV raidsabiedrība BBC. Atrastās mirstīgās atliekas pagaidām vēl nav identificētas.

Braiens Londrijs ir bezvēsts pazudis aptuveni mēnesi pēc tam, kad viņš viens pats atgriezās no kopīga ceļojuma ar Petito. Jaunās sievietes mirstīgās atliekas septembrī tika atrastas dabas parkā Vaiomingā, bet izmeklēšanā tika secināts, ka jauniete nogalināta.

22 gadus vecās Petito un 23 gadus vecā Londrija lieta ASV un pasaulē piesaistījusi plašu mediju uzmanību.

Pāris vasaru pavadīja, ceļojot pa ASV nacionālajiem parkiem, savas gaitas atspoguļojot sociālajos tīklos.

Petito līgavainis Braiens Londrijs 1. septembrī no kopīgā ceļojuma atgriezās viens pats. Septembra vidū viņš pazuda, un policijai nav izdevies viņu atrast.

Londrijam nav noteikts aizdomās turamā statuss Petito slepkavības lietā, tomēr pret viņu izdots federālais aresta orderis par nelikumīgu cita cilvēka bankas kartes izmantošanu.

Petito un Londrijs jūlija sākumā "Ford Transit" busiņā no Longailendas sāka ceļojumu pa ASV dabas parkiem. Bija plānots, ka brauciens oktobra beigās noslēgsies Oregonā. Taču 1.septembrī Londrijs viens pats atgriezās Nortportā, Floridā, kur dzīvo viņa ģimene. Saskaņā ar federālajām apsūdzībām, Londrijs laikā no 30. augusta līdz 1. septembrim izmantoja viņam nepiederošu debetkarti, kopumā no tās iztērējot vairāk nekā 1000 dolārus.

Par Petito pazušanu viņas vecāki policijai paziņoja 11.septembrī, bet viņas mirstīgās atliekas policija atrada 19.septembrī. Savukārt Londrija vecāki savu dēlu pēdējo reizi esot redzējuši 13.septembrī.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu