Paltrova stāsta, kā ar bērniem runāt par seksu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X

Aktrise, "Oskara" balvas ieguvēja, kurai šobrīd ir video straumēšanas vietnes "Netflix" raidījums "Sex, Love & Goop", atklāja, kādu padomu par seksu viņa ir devusi saviem bērniem. Gvineta Paltrova ir mamma diviem pusaudžiem - 17 gadus vecajai Eplai un 15 gadus vecajam Mozum.

"No sirds ticiet savai pārliecībai," viņa saka. "Es domāju, ka galvenais, ko neviens nekad nestāsta, ir tas, ka ir no sirds jātic savai pārliecībai un tā godīgi jāaizstāv. Kad esat attiecībās un neesat pilnīgi jūs pats, jūs cīnāties ar kaut ko, un es domāju, ka tas var diezgan kaitēt cilvēka pašsajūtai.

Es vienmēr mudināšu savus bērnus patiesi ieklausīties sevī, ieklausīties viņu instinktos, ieklausīties, ja kaut kas šķiet pareizi, un attiecīgi rīkoties," piebilst Paltrova, kuras bērni radušies laulībā ar bijušo vīru, grupas "Coldplay" solistu Krisu Mārtinu.

49 gadus vecā Paltrova arī paskaidroja, ka viņa vēlas būt informācijas avots saviem bērniem, ja viņiem rodas kādi jautājumi par seksu.

"Es cenšos vienmēr būt neitrāla šajā tēmā. Es domāju, ka mana paaudze saņēma tāda veida informāciju par seksu, kas lika mums par to kaunēties," viņa saka. "Es cenšos būt ziņkārīga. Un pusaudži nekad nevēlas runāt ar saviem vecākiem par seksu, par laimi, vidusskolā viņiem ir ļoti pamatīga izglītība seksuālās veselības jomā, tāpēc skola to ir atrisinājusi, taču es esmu gatava atbildēt uz visiem jautājumiem. Bet jautājumi no bērnu puses ir diezgan minimāli," saka Paltrova.

Martā iznākušajā sērijā podkāstam "The Goop Podcast" Paltrova stāstīja par pamātes lomu sava vīra, producenta Breda Falčuka diviem pusaudžiem - dēlam Brodijam un meitai Izabellai. Paltrova atzina, ka sākotnēji viņai nebija ne jausmas, ko darīt.

"Man ir divi skaisti pabērni, kuri ir vienā vecuma ar manējiem. Tas ir smieklīgi, jo, kad es kļuvu par pamāti, kad es uzzināju, ka par tādu kļūšu, es iedomājos: "Sasodīts, man nav ne jausmas, kas ir jādara! Ko lai lasa? Ko man darīt? Kur varu iejaukties, kur ne?"" aktrise toreiz dalījās pārdomās.

"Man tas ir bijis patiešām interesants izaicinājums, un es viņus mīlu. Es esmu tik daudz uzzinājusi par sevi šī procesa laikā," viņa piebilda.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu