ReTV: "Zini savas tiesības!" Viss, kas jāzina par saskarsmes tiesībām ar bērnu nepilnā ģimenē

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Kanāls ReTV piedāvā jaunu raidījumu ciklu "Zini savas tiesības!", kura ietvaros norisināsies virkne diskusiju ar mērķi sniegt noderīgu informāciju par dažādās tiesību jomās pastāvošām indivīda likumīgajām tiesībām, pienākumiem un to piemērošanu ikdienas dzīvē.

Saskarsmes tiesības ar bērnu ir, iespējams, viena no sensitīvākajām tēmām ģimenes tiesībās. Tās ir saistītas ar brīdi, kad tētis un mamma vairs nevēlas būt kopā, bet tam pa vidu ir viens vai vairāki mazi cilvēki, kuriem ir tiesības uzturēt vienādi labas attiecības ar abiem vecākiem, pat ja kādam no vecākiem tā nešķiet.

Vecāku tiesībām veltītajā raidījumā piedāvāsim atbildes uz vismaz daļu no jautājumiem, kādi ir aktuāli nepilnās ģimenēs. Mūsu raidījuma viesiem vaicāsim par iespējamiem risinājumiem par saskarsmes ar bērnu organizēšanu, ja vecāku starpā par to nav vienprātības un strīdu nākas izšķirt tiesā, kā arī cik liels svars ir paša bērna viedoklim. Diskusijā piedalīsies Rīgas apgabaltiesas tiesnese Ilze Celmiņa, zvērināta advokāte Dace Jenava un biedrības “Tevi.lv” pārstāvis Ritvars Vulis.

MAF logo
MAF logo Foto: MAF

„Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem”. “Par raidījuma "Zini savas tiesības" saturu atbild SIA "VIDZEMES TELEVĪZIJA".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu