Sanktpēterburgā ierosina lietu par ticīgo jūtu aizskaršanu par fotogrāfiju uz Svētā Izaka katedrāles fona (61)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram/Instagram

Sanktpēterburgā par ticīgo jūtu aizskaršanu ierosināta lieta pret kādu sievieti, kura stringos nofotografējusies pie Sv.Izaka katedrāles. Pirms mēneša blogeris Ruslans Bobjevs un viņa draudzene Anastasija Čistova tika notiesāti pēc līdzīga likuma panta Maskavā – viņi fotogrāfijā imitēja orālo seksu uz Svētā Bazilika katedrāles fona. Abiem tika piespriesti 10 mēneši cietumā, un šis ir pirmais reālais cietums sods Krievijā, kas piemērots saskaņā ar šo pantu.

Pilsoniskās sabiedrības, sabiedrisko un reliģisko biedrību komitejas priekšsēdētāja vietnieks Sergejs Obuhovs uzskata, ka līdz šim minētajam pantam par ticīgo jūtu aizskaršanu bija tikai brīdinājuma raksturs. To viņš sacīja intervijā radiostacijai “Echo Moskvi”. Pēc Obuhova domām, lietu ierosināšanai saskaņā ar šo likuma pantu ir jāpievērš īpaša uzmanība.

Interneta izdevums Fontanka.Ru sestdien raksta, ka 31 gadu vecās Sanktpēterburgas iedzīvotājas personība ir noskaidrota un viņa ir aizturēta.

Patlaban jau par skandalozu atzītā fotogrāfija pirmo reizi publicēta vasarā.

Fontanka.Ru iepriekš vēstīja, ka intīmajam foto uzmanību pievērsuši sociālo tīklu lietotāji. Ģērbusies T-kreklā un apakšbiksēs, meitene sēdēja ar muguru pret kameru un skatījās uz Sv.Izaka katedrāles pusi.

Komentāri (61)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu