Traģisks gadījums Zviedrijā: koncertzālē no septītā stāva nokrīt vīrietis; divi bojāgājušie

TVNET/LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Zviedrijas pilsētā Upsalā otrdien gāja bojā divi cilvēki un viens tika ievainots, gados vecam vīrietim nokrītot no koncertzāles septītā stāva, paziņoja policija.

Apmēram 1000 cilvēku bija sapulcējušies Upsalas Koncertu un kongresu zālē uz koncertu, kas bija veltīts grupas ABBA dalībniekiem Bjernam Ulveusam un Benijam Andersonam. Tajā bija paredzēts izpildīt Ulveusa un Andersona komponēto grupas ABBA un dažādu mūziklu dziesmu kaverversijas.

"Mēs saņēmām telefona zvanu, ka kāds nolēcis vai nokritis no liela augstuma koncertzālē Upsalas centrā," sacīja policijas preses sekretārs Magnuss Jansons.

Koncertzālē ir atklāta telpa foajē. Vīrietis, nokrītot no septītā stāva, trāpīja diviem citiem cilvēkiem - vīrietim un sievietei.

Nokritušais vīrietis, kurš bija vecumā virs 80 gadiem, un vīrietis vecumā virs 60 gadiem gāja bojā. Sieviete vecumā virs 60 gadiem tika ievainota.

Policija vispirms noslēdza koncertzāli un iztaujāja aculieciniekus, bet pēc tam policijas kordons tika atcelts un cilvēki tika nosūtīti mājās.

Incidents notika pirms plkst.19 (plkst.20 pēc Latvijas laika), kad cilvēki ieradās uz koncertu, kura sākums bija paredzēts plkst.19.30 (plkst.20.30 pēc Latvijas laika). Pēc šā incidenta koncerts tika atcelts.

Policija internetā ievietotā paziņojumā atzina, ka tai "pašlaik nav iemesla uzskatīt, ka būtu izdarīts noziegums saistībā ar šī vīrieša kritienu".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu