- 1 mīksti vārīta ola
- 100 g vistas filejas
- 100 g ķirštomātu
- 20 g siera (30% tauku)
- 1 tējkarote sinepju
- 100 g bezpiedevu jogurta
- sāls, pipari, paprikas pulveris
Iesālām vistas fileju. Ja vēlamies zeltaini brūnu vistas krāsu, fileju pirms cepšanas apber ar paprikas pulveri. Uz pannas bez eļļas 3-5 minūtes cepam fileju, to nepārcepot.
Ja tomēr jums panna neļauj cept bez taukvielām, tad jāizmanto kokosriekstu eļļa.
Uz šķīvja kārtojam salātu lapas, cherry tomātus un sieru. Jogurtu samaisa ar sinepēm un sāli. Tā ir laba alternatīva krējumam un majonēzei.
Sagriežam izcepto vistas fileju, pievienojam to salātiem. Tad uz pusēm pārgriežam vārīto olu un dekorējam. Pēc tam visam pārlejam mērci.
Šajos salātos ir 260 kalorijas!