Tarte ar bumbieriem un zilo sieru

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Tik tiešām izsmalcināta tarte, ar ko var pārsteigt ne tikai ciemiņus, bet arī savu otro pusīti.

Pagatavošanas laiks: 30 min.

Porcijas: 1

SASTĀVDAĻAS

  • 500 g kārtainās bezrauga mīklas
  • 2 bumbieri 
  • 70 g Dor blue siera
  • 2 ēdamkarotes vijīga medus
  • 15–20 valrieksti vai pekanrieksti

PAGATAVOŠANA:

1. Atlaidina kārtaino mīklu. Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 ºC temperatūrai. Bumbieriem izņem serdes un sagriež plānās šķēlītēs. Riekstus ar nazi rupji sasmalcina.

2. Atlaidināto mīklu izrullē pannas formā un liek pannā, kas izklāta ar cepamo papīru.

3. Mīklai virsū izkārto bumbieru šķēlītes un pārber ar sadrupinātu zilo sieru un riekstiem. Visu pārlej ar medu.

4. Cep cepeškrāsnī 20–25 minūtes 200 ºC temperatūrā.

Es tā arī neesmu izlēmusi – tas ir deserts vai sāļā uzkoda. Bet tas, ko zinu skaidri un gaiši, – tas ir neapšaubāmi garšīgi!

Foto: publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu