Video Uz Vidzemes šosejas notikusi smaga avārija; seši cietušie (8)

Papildināts
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Trešdienas pēcpusdienā Inčukalna pagastā, uz Valmieras šosejas, starppilsētu autobusa un militārā kravas auto sadursmē cietušas sešas personas, vietnē "Twitter" ziņo Valsts policija.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā pastāstīja, ka ap plkst.14.30 uz Valmieras šosejas virzienā uz Rīgu notika autobusa un kravas automašīnas sadursme. Negadījuma rezultātā autobuss apgāzies uz sāniem.

Kā notikuma vietā norādīja Ceļu policijas jaunākais inspektors Imants Ikaunieks, pēc sākotnējās informācijas sadursmē iekļuvis autobuss un Nacionālo bruņoto spēku džips, kas kolonnā braucis no Siguldas uz Rīgas pusi, bet autobuss uz galvaspilsētu braucis no Valkas.

Bijis liels sniegputenis, un autobuss pa otro joslu veicis apdzīšanu, taču, pēc autobusa šofera teiktā, sabiedrisko transportu "sanesis", tas aizķēris militāro auto, un abi spēkrati ieslīdējuši grāvī.

Pēc sākotnējās informācijas,

autobusa pasažieri paši izkļuvuši ārā pa lūkām, viņiem palīdzējuši arī karavīri.

Policijas rīcībā esošā sākotnējā informācija liecina, ka negadījumā ir cietušas sešas personas, kas atradās autobusā. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests sociālajā tīklā "Twitter" raksta, ka dienests palīdzības sniegšanai piesaistīja sešas mediķu brigādes un divas ārsta speciālista brigādes.

Palīdzību mediķu brigādes sniedza septiņiem cietušajiem, no kuriem divi bija guvuši salīdzinoši vieglas traumas un vidēji smagas un smagas traumas. Seši cietušie nogādāti ārstniecības iestādēs Rīgā.

Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandiera preses virsniece Sandra Brāle apliecināja, ka sadursmē iesaistīta NBS piederošā kravas automašīna "Mercedes Benz". Neviens karavīrs nav cietis. Kravas automašīnā atradās divas personas.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu