Nākamnedēļ vairākos Pierīgas maršrutos plāno ierīkot papildu pieturas Rīgā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Pasažieru ērtībām no nākamās trešdienas, 15.decembra, vairākos Pierīgas maršrutos tiks iekļautas papildu pieturas Rīgā, TVNET informēja Autotransporta direkcijā.

Papildus pieturas "Dzirnavu iela" un "A. Čaka" iela virzienā uz Rīgu un "Pērnavas iela" virzienā no Rīgas, kā arī "Dārzciema iela", "Ilūkstes iela" un "A. Saharova iela" abos virzienos iekļautas maršrutos Rīga-Saurieši-Salaspils, Rīga-Ropaži, Rīga-Juglas iecirknis, Rīga-Kākciems, Rīga-Saurieši-Upeslejas, Rīga-Upeslejas-Jauncekule.

Pieturas "Dzirnavu iela", "A. Čaka iela" un "Krustpils iela" virzienā uz Rīgu, "Pērnavas iela", "Lubānas iela" un "Granīta iela" virzienā no Rīgas, kā arī pietura "Skaņu iela" abos virzienos iekļautas maršruta Rīga-TEC-2-Saurieši-Jauncekule-Cekule reisos.

Savukārt pieturas "Centrāltirgus" un "Mūkusalas rotācijas aplis" virzienā no Rīgas un pietura "Lucavsala" virzienā uz Rīgu iekļautas maršrutos Rīga-Baldone un Rīga-Sarma-Baldone.

Maršruta Rīga-DS Getliņi-Salaspils reisos tiks iekļauta pietura "Toma iela/" Mols"" un "Atpūtas centrs "Lido"" abos virzienos, turpretī maršruta Rīga-Kalnciems reisos tiks iekļauta pietura "Nacionālā bibliotēka", "Upesgrīvas iela/" Spice"", "Zolitūdes iela" un "Gramzdas iela" abos virzienos.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un paņemt biļeti par savu braucienu, atgādinot, ka statistiku par reisa pieprasījumu veido pasažieriem izsniegtais biļešu skaits.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu