Kā tuvināt Briseli cilvēkiem? (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 20.decembrī, plkst.13 notiks informācijas aģentūras LETA organizēta diskusija "Kā tuvināt Briseli cilvēkiem?", kurā tiks spriests par iespējām veicināt iedzīvotāju interesi par aktīvu iesaisti Eiropas Savienības (ES) dzīvē un mazināt šķēršļus pilsoniskajai līdzdalībai.

Diskusija "Kā tuvināt Briseli cilvēkiem?" ievadīs četru sarunu ciklu par to, kādai būtu jāizskatās Eiropai un ES, un ko darīt, lai šādu ideālu sasniegtu. Idejas par vēlamo Eiropu jau ir piedāvājuši tūkstoši bloka pilsoņu, iesaistoties unikālā akcijā - Konferencē par Eiropas nākotni, kas ir pirmais šāda veida demokrātisks pasākums ar pilsoņu vadītām debatēm, kas dod iespēju cilvēkiem no visas Eiropas dalīties savās idejās un palīdzēt veidot kopīgo nākotni.

Idejas pilsoniskās līdzdalības veicināšanai cikla pirmajā diskusijā "Kā tuvināt Briseli cilvēkiem?" palīdzēs ieraudzīt un formulēt Aktīvo iedzīvotāju fonda priekšsēdētāja Inese Siliņa, Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komitejas loceklis, Eiropas kustības Latvijā prezidents Andris Gobiņš, pilsoniskais aktīvists Valters Strods, kā arī Eiropas Parlamenta deputāts, Eiropas konferences delegāts Nils Ušakovs (S).

Pasākuma tiešraide būs skatāma aģentūras LETA mājaslapā un Eiropas tēmām veltītajā portālā "Es un ES", kā arī ziņu medijā TVNET.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu