Diennakts laikā uz Latvijas ceļiem pieķerti 16 dzērājšoferi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Alkometra rādījums Valsts policijas rīkotā profilaktiskā reida laikā Ulmaņa gatvē, lai konstatētu transportlīdzekļu vadītājus, kuri spēkratu vada alkohola, narkotisko vai citu apreibinošo vielu ietekmē.
Alkometra rādījums Valsts policijas rīkotā profilaktiskā reida laikā Ulmaņa gatvē, lai konstatētu transportlīdzekļu vadītājus, kuri spēkratu vada alkohola, narkotisko vai citu apreibinošo vielu ietekmē. Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 16 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, informēja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Vidzemē diennakts laikā apturēti septiņi dzērājšoferi, Rīgas reģionā pieci, Kurzemē trīs, bet Zemgalē viens.

Piektdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 57 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet 16 - par agresīvu braukšanu.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 277 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 139 satiksmes negadījumi, tajos cietuši 22 cilvēki, bet bojāgājušo nav, liecina policijas apkoptā statistika.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu