VIDEO ⟩ Agresīvs vīrietis atsakās veikalā vilkt sejas masku; dumpinieks nonāk policijas iecirknī (3)

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāds agresīvs vīrietis Rīgā nogādāts policijas iecirknī un ticis pie trīs administratīvo pārkāpumu procesiem, jo atteicies veikalā vilkt sejas masku, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Patruļas laikā pie policijas mašīnas piesteidzās vīrietis un ziņoja, ka netālu esošajā veikalā ir "ļoti lecīgs" vīrietis bez sejas maskas

Policija ieradās veikalā, kur sastapts attiecīgais vīrietis bez sejas maksas konfliktēja ar pārdevēju un attiecīgo procesu filmēja, kā arī vārdu pārmaiņas dēļ traucēja veikala darbu. Sarunas gaitā likumsargi mēģināja noskaidrot, kādēļ vīrietis tā rīkojas, un pārliecināt viņu uzvilkt masku vai atstāt veikalu, taču viņš to nedarīja. Tā kā joprojām traucēja veikala darbību, viņš tika aizturēts.

Policijai aizturot vīrieti, viņš kļuva agresīvs, sāka vicināties ar rokām, ieķērās veikala durvīs. Pēc elektrošoka pistoles trieciena dumpinieks turpmākajās sarunās atzinis, ka, iespējams, pārsteidzies - taču tas nav mainījis šā vakara iznākumu. Viņam nācās doties līdzi policijai.

Vīrietis tika nogādāts policijas iecirknī Daugavpils ielā 9.

"Viņa protests beidzās ar trim administratīvo pārkāpumu procesiem, no kuriem viens bija par sīko huligānismu, par ko piemērots 100 eiro sods, otrs - par sejas masku nelietošanu veikalā, par ko piemērots 50 eiro naudas sods, un trešais - par nepakļaušanos policijas darbinieku likumīgajām prasībām, kamdēļ vīrietim piemērots 250 eiro sods," skaidro Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes inspektors Dāvis Pukinskis.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu